Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Chiuveta Autograph Marmura Arabescato 42 x 85 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

438241 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Decopera gama de chiuvete Autograph, o forma unica, extravaganta a designului contemporan! Pe cine nu ar impresiona o chiuveta sub forma unei cesti inalte de 85 cm?
Destinata spatiilor speciale marcate de lux si creativitate, chiuveta pentru baie Autograph din marmura Arabescato, amplifica atmosfera de exclusivism si confort. Da, confort, pentru ca inainte de toate, acest obiect cu aspect inedit are exact aceleasi caracteristici functionale ca ale unei chiuvete normale: se monteaza la retea si i se ataseaza robinetul.
Desi este un obiect unic realizat dintr-un bloc de marmura ales cu atentie pentru a avea o venatura cat mai omogena, chiuveta pentru baie Autograph din marmura Arabescato are un pret raportat la calitatea pietrei si a creatiei.
Rafinamentul curbelor, finetea texturii, perfectiunea si ineditul formei, fac din aceasta chiuveta o prezenta memorabila, perfect incadrabila in toate tipurile de design, fie ele construite pe concepte contemporane sau axate pe reinterpretarea moderna a traditionalului.
Produsul este disponibil la dimensiunile: 42 cm, H:85 cm si are o greutate de 157.5 kg. Produsul vine ambalat la lada.
Beneficii:
Design elegant, nemaiintalnit;
Montaj usor de realizat;
Rezistenta si durabilitate.
Pentru un montaj corect, recomandam sa apelezi la serviciile unui specialist
Cum ingrijim piatra?
Pentru ca tu sa te poti bucura mai mult de frumusetea si designe-ul marmurei, este important sa tinem cont de trei pasi: curatare, impermeabilizare si intretinere;
Suprafata pietrei naturale se va impermeabiliza cu LTP Grout & Tile Protector Spray 750 ml (ulterior acesta poate fi utilizat si la alte suprafete cum ar fi rosturi, blaturi, placari, etc.);
Pentru curatarea si intretinerea pietrei se poate folosi pulverizatorul LTP Stone Wash 500 ml;
Aceste produse le poti achizitiona de pe site-ul nostru.
Chiuveta din marmura Arabescato este un produs special care-ti va transforma semnificativ amenajarea. Pentru a vedea intreaga noastra colectie de marmura, te asteptam sa faci o vizita in showroom-ul PIATRAONLINE.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura