Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Chiuveta Matia travertin Red RS-12

0 stars: 0.00 din 0 pareri

95081 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Lavoarul se poate instala intr-un colt sau in centrul incaperii, fie ea baie sau bucatarie. Indiferent unde ar fi plasat, acest obiect de maxima utilitate trebuie sa fie armonios integrat in atmosfera intregii incaperi. Lavoarul din Travertin Red, model RS-12, are o culoare reconfortanta, asa cum este si textura ei. Datorita culorii rosie si formei, lavoarul acesta se poate integra in stiluri ambientale precum rustic, mediteraneean, clasic sau minimalist. Pentru accentuarea stilului ales se poate folosi si un blat de baie/bucatarie din marmura sau chiar si mai mult: placarea peretilor - totala sau partiala. Astfel, lavoarul din ravertin Red isi va gasi deplina expresie in baia sau in bucataria ta.

Atentie

Alimentarea cu apa se face exclusiv de la baterie cu montaj pe blat

Observatii

1. Montajul se va face numai de catre instalatori calificati.
2. Atentie la manipularea produsului pentru a evita ciobirea suprafetelor/marginilor. Se recomanda depozitarea pe o suprafata protectoare din carton/hartie.

Curatare zilnica

Folositi apa si detergent neutru, precum LTP Waxwash sau LTP Stonewash sau LTP Grout & Tile Protector, pentru curatarea lavoarului. Nu folositi niciodata produse de curatare agresive, cum ar fi acizi sau detartrant, deoarece veti deteriora suprafetele de piatra naturala. Daca va fi instalat intr-un mediu cu apa dura, proprietatile de curatare ale detergentului utilizat se diminueaza. Recomandam curatarea frecventa a suprafetei, pentru rezolvarea aceastei probleme, astfel incat calcarul, mucegaiul, etc. sa nu aiba timp sa se depuna.
Evitati detergentii pe baza de alcool sau agenti de curatare agresivi.
Daca este necesara o curatare/intretinere speciala, cum ar fi eliminarea unor pete, va recomandam sa luati legatura cu consilierii PIATRAONLINE.

Nota

Masuratorile pot fi supuse unor variatii usoare, in conformitate cu standardele de toleranta UE.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura