Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Travertin Noce riflat, 120 x 60 x 2 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

80325 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Travertinul Noce cu finisaj riflat se foloseste ca material de constructie pentru executia pardoselilor, a amenajarilor decorative la interior si exterior, pentru placarile ornamentale si multe altele. Placile se pot monta pe ploturi pentru o pardoseala aparenta cu trafic limitat.

De ce sa alegi travertinul Noce? Confortul unei amenajari incepe de la culoare, iar culoarea crem inchis reprezinta una dintre cele mai rafinate solutii pentru orice fel de amenajare, fie ea interioara sau exterioara. Lasa acest produs sa fie remarcabil in living, in sali de conferinte, holuri, dar si bucatarii, birouri sau dormitoare.

Vrei sa montezi travertin la exterior? Fa-o in placarea fatadelor, a gardurilor, a soclurile. Adica versatilitate. Disponibilitatea de asociere este si ea uriasa, asa ca integreaza-l fara probleme in stiluri diferite: clasic, modern, vintage, industrial, mediteranean, shabby chic etc.

Dimensiunea mare a placilor confera spatialitate locului. In acest fel, o incapere mica, inteligent mobilata, va parea mai mare si mai luminoasa, daca pardoseala este realizata din travertin Noce.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura