Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 15 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Travertin Noce Scapitat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

17969 lei Lei
Out Of stock
Descriere
In varianta sa cea mai intunecata travertinul ciocolatiu poate fi pus in legatura cromatica cu nuante de chihlimbar care creeaza un impact estetic si vizual atragator.

Travertinul Noce scapitat poate fi definit simplu: material rezistent, usor de intretinut printr-o simpla aplicare de solutii pentru impermeabilizare.

Aceste tratamente au rolul de a ajuta piatra sa-si pastreze aspectul initial pe o perioada cat mai lunga. Travertinul Noce scapitat este potrivit tuturor proiectelor ce necesita placare verticala (fie ca ne referim la placare interioara fie exterioara).

Placarile realizate cu travertin Noce, la final vor avea un stil contemporan cu usoare tente traditionale locuinte la munte sau la mare hoteluri sau pensiuni pentru toate aceste tipuri de constructie piatra naturala travertinul Noce este in aceeasi masura potrivita si atragatoare.

Recomandari montaj:
Daca montajul se face pana la 3 m inaltime poate fi placat direct peste termosistem lemn caramida etc.
Daca montajul se face peste 3 m inaltime este obligatoriu sa folositi plasa tip Buzau si mai multe dibluri pt fixarea termosistemului. Daca montajul se doreste peste Rigips este obligatoriu folosirea unei plase de rabit.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura