Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Bagheta M1 travertin Noce

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2142 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Bagheta M1 Travertin Noce 2x30 cm, poate fi solutia ideala pentru incadrarea placilor de Travertin la interior si exterior.

Poate insa reprezenta un ancadrament la fel de bun si pentru lucrari din alte pietre naturale in bai, holuri, etc. Un element ce creeaza un contur potrivit mai ales datorita greutatii reduse, livrarea se face la nivel national indiferent de cantitatea comandata.

Bagheta M1 Travertin Noce este alegerea perfecta pentru incadrarea placilor de piatra naturala in amenajarile interioare si exterioare. Este folosita pentru a delimita orice tip de piatra naturala in nuante cromatice asemanatoare, diferite sau contrastante.

Bagheta creeaza un incadrament bun pentru piatra naturala si completeaza imaginea unui design bine definit in baie, living bucatarie, hol sau terasa.

Este utilizata inclusiv in combinatie cu alte tipuri de baghete din piatra naturala pentru a realiza un aranjament extrem de stilat al peretelui. Rezista foarte bine in timp, este usor de comandat online, se livreaza in orice parte a tarii si are un pret incredibil de bun.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura