Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Travertin Noce Scapitat 5cm x LL x 2.2cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

17136 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Travertinul scapitat se preteaza mereu pentru cele mai variate combinatii decorative. Varianta scapitata a travertinilui Noce la dimensiunea de 5cm reprezinta o alegere extrem de potrivita in combinatie cu acelasi tip de travertin, varianta polisata pentru un plus de stralucire si eleganta. Prinde o piatra naturala decorativa ce va devenii punct de atractie, perfect rezistenta in fata umiditatii. Travertinul Noce scapitat se intretine foarte simplu avand o structura compacta.

Recomandam dupa montaj aplicarea LTP Mattstone sau LTP Color Intensifier (in cazul in care se doreste intensificarea culorii), aceste tratamente se recomanda aplicate periodic, la un interval de aprox. 2 ani pentru a asigura rezistenta in timp. Travertinul Noce scapitat este recomandat la placari verticale exterioare si interiaore totodata. Se imbina foarte frumos si este in armonie cu o gama de culori pastelate care evidentiaza culoarea ciocolatie a travertinului Noce. Se poate asocia cu variante polisate de travertin pentru a crea un aspect mult mai rafinat si atragator.

Recomandari montaj :
Daca montajul se face pana la 3m inaltime poate fi placat direct peste termosistem lemn caramida etc.
Daca montajul se face peste 3m inaltime este obligatoriu sa folositi plasa tip Buzau si mai multe dibluri pt fixarea termosistemului
Daca montajul se doreste peste Rigips este obligatoriu folosirea unei plase de rabitz.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura