Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
1.88
2 stars: Prost
8 pareri

Travertin Multicolor Scapitat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

10591 lei
Descriere
Piatra naturala decorativa este mereu spectaculoasa si versatila cand vorbim de amenjarea oricarui spatiu. Travertinul Multicolor Scapitat de 10 cm se prezinta ca o combinatie bogata de culori ce creeaza impresia unei continue miscari, cu o rezistenta aparte la expunerea in mediul exterior. Montarea lui fara dificultate si aspectul cvasi-neutru clasifica aceasta varianta de piatra naturala decorativa ca fiind una de baza in domeniul amenjarilor din zilele noastre.

Travertinul Multicolor este de fapt varianta economica a travertinului Classic scapitat. Acest tip de piatra naturala combina doua nuante de travertin Classic intr-un singur produs, rezultatul fiind un superb mix din travertin. Recomandat la placari verticale (interioare si exterioare), in cadrul proprietatilor rezidentiale sau publice, aceasta piatra naturala decorativa individualizeaza orice tip de decor.

Piatra naturala decorativa din travertin Multicolor se curata usor, neavand nevoie de tratamente speciale de intretinere cu exceptia tratamentelor de impermeabilizare (LTP Mattstone), care se recomanda in mod firesc pentru a ajuta piatra naturala sa-si pastreze aspectul initial o perioada cat mai lunga. Placarea cu piatra naturala, in forma sa scapitata, se face frecvent in plan vertical, fiind o alegere ideala pentru mediul exterior: fatade, garduri, ziduri si altele asemanatoare...

Cat priveste intrebuintarile sale la interior, exista si aici diverse optiuni: bucatarie, baie, holuri, living, birouri, spatii comerciale, etc.

Recomandari Montaj: daca montajul se face pana la 3 m inaltime, acesta se poate realiza direct peste termosistem, lemn, caramida, etc. Daca montajul se face peste 3 m inaltime, este obligatoriu sa folositi plasa si mai multe dibluri pentru fixarea termosistemului. Daca montajul se doreste peste Rigips, este obligatorie folosirea unei plase de rabit.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura