Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Travertin Classic Periat & Daltuit

0 stars: 0.00 din 0 pareri

19992 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Pavaj din piatra naturala de travertin perfect pentru parcarea sau aleile pietonale exterioare. pavajul din Travertin Classic se preteaza perfect pentru anotimpurile Romaniei. Livrare nationala in 24/48h.
Special concepute pentru a defini si personaliza spatiile exterioare aceste placi promit sa ofere un grad de comfort zonelor din jurul locuintei. Va veti putea folosi de aceste spatii atat pentru relaxare cat si in scopuri mai practice.

Dimensiunile reduse ale placilor pentru exterior, va asigura ca veti putea valorifica si zonele cu spatiu restrans integrandu-le in conceptul mare de design exterior. Mai mult daca folositi placi de mai multe culori puteti crea un efect de dezordine organizata iar terasa va avea o nota distinctiva.

Utilitate: Pavati intrarea si curtea cu aceste placi si veti crea un spatiu ordonat si elegant potrivit oricarei locuinte moderne. Daca alegeti aceste placi si pentru spatiul de agrement terasa va capata accente mediteraneene datorita aspectului periat si poros al materialului folosit.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura