Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Travertin Latte Periat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

34629 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Cauti un produs destinat amenajarilor exterioare cum folosesc marile firme de arhitectura, aproape toate folosesc de mult timp si cu succes travertinul. Prin culoarea sa maroniu deschis, travertinul Latte cu finisaj periat, linisteste ochiul, creand o atmosfera relaxata in spatiile unde este utilizat.

Grosimea de 3 cm a placii recomanda produsul pentru amenjari precum placari de trepte si contratrepte, alei pietonale, margini din jurul piscinelor, balcoane, terase acoperite si neacoperite, etc.

Rezistent la trafic mediu si intens, usor rustic si rafinat, aceasta piatra naturala impresioneaza oriunde: in amenajari exterioare din cadrul proprietatilor private, cladirilor de birouri, parcarilor sau aleilor publice, etc.

Daca iti place modelul travertinului Latte, periat, si ai dori sa il folosesti pentru placari interioare, iti sugeram corespondetul lui mai subtire, a carui grosime este de 1,2cm.

Pavajul aleilor, al terasei si marginea piscinei vor capata un aspect deosebit. Spatiul personal va deveni mai elegant mai bine definit. Asemeni placilor pentru interior si cele pentru exterior pot ajuta la crearea unei ambiante unice.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura