Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Travertin Latte Periat & Daltuit

0 stars: 0.00 din 0 pareri

25347 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Produs premium destinat amenajarilor exterioare, alege travertinul Latte French Pattern Set cu finisaj periat si margini daltuite pentru raportul excelent culoare-pret-rezistenta, deosebit prin textura, acest pavaj exterior din travertin confera un aspect stilat, usor de asociat cu diferite stiluri ambientale.

Libertatea mare in realizarea modelului French Pattern (vezi fotografiile produslui) este data de cele 4 tipuri de dale ale setului, toate de marimi si forme diferite. Rezistenta si duritatea acestui travertin la grosime de 3 cm sunt dovezi evidente in sute de proiecte exterioare din Romania, atat pe domeniile publice, cat si pe cele private.

Un proiect de renovare nu este complet daca nu acorzi atentie si exteriorului casei, cel putin la fel de mult precum ai acordat interiorului acesteia. Prin urmare iti propunem seturile de Travertin Latte French Pattern cu finisaj periat si margini daltuite, versatil si elegant care se va potrivi oricarei ambiante. Terase acoperite si neacoperite, parcari, alei pietonale, chenare din jurul casei, borduri si placari in jurul piscinei etc. acestea sunt cateva intrebuintari ale travertinului Latte French Pattern, periat si daltuit.

Travertinul Latte French Pattern este produs la grosimea ideala de 3cm, destinat placajelor exterioare, seturile de Travertin Latte French Pattern dau proiectului o nota perfecta de naturalete. Dimensiunile placilor din setul French Pattern sunt 61 x 40.6 cm, 40.6 x 40.6 cm, 40.6 x 20.3 cm si 20.3 x 20.3 cm, toate intr-un joc de culori superb si constant. Spatiul exterior al casei tale, va capata eleganta necesara, asfel integrandu-se in tot conceptul casei tale, pornind de la interior, unde deja l-ai placat / amenajat.

Daca preferi acest tip de travertin, dar nu in varianta sa french pattern, iti recomandam placile de travertin Latte 30.5 x 15.2 sau 61 x 40.6 cm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura