Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 13 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri

Travertin Silver Scapitat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

15351 lei
Descriere
Placarea cu piatra naturala schimba 100% ambientul, in functie de culoarea dominanta a pietrei. De exemplu, travertinul Silver scapitat este un produs caracterizat prin constanta sa in culoare chiar si pe suprafete intinse. Latimiile disponibile pentru acest material sunt de 5 cm si 7.5 cm, cu grosime de 2.2 cm, iar lungimea este libera (LL), fiecare bucata avand o alta lungime. Aceste diferente de lungime ii confera o frumusete aparte imaginii generale, dupa montaj, montaj care se realizeaza fara mare dificultate.

In ultima perioada din ce in ce mai multi beneficiari prefera travertinul. Travertinul Silver Scapitat este un punct de atractie in acelasi timp fiind rezistent in fata umiditatii. Travertinul Silver este foarte simplu de intretinut avand o structura destul de compacta. Tratamentele de impermeabilizare se pot aplica periodic la un interval de aprox. 2 ani pentru a asigura rezistenta in timp (LTP Mattstone).

Travertinul Silver Scapitat se preteaza la placari verticale exterioare sau interiore totodata, se poate imbina foarte frumos cu o gama de culori pastelate care evidentiaza culoarea sa crem-argintie. Se poate asocia si cu alte variante de travertin Silver sau Classic pentru a crea un aspect mult mai rafinat si atragator.

Recomandari Montaj:

Daca montajul se face pana la 3m inaltime poate fi placat direct peste termosistem lemn caramida etc.

Daca montajul se face peste 3m inaltime este obligatoriu sa folositi plasa tip Buzau si mai multe dibluri pt fixarea termosistemului

Daca montajul se doreste peste Rigips este obligatoriu folosirea unei plase de rabitz.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura