Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Travertin Noce Cross Cut mat 61 x 30.5 x 1.2 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

18564 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Plecand de la premisa ca nu exista investitie prea mare atunci cand vorbim de confortul casei si ca un concept de design nu este niciodata prea indraznet, placile de travertin Noce vin sa indeplineasca exact cerintele enumerate mai sus. Culoarea omogena, in nuante ciocolatii, este unica la noi in tara. In acelasi timp, materialul prezinta o duritate superioara travertinului Latte de a carui culoare se apropie foarte mult.

Ai la dispozitie placi de travertin de cea mai buna calitate cu o nuanta imbietoare si placuta, la dimensiuni generoase de 61 x 30.5 cm. Finisajul matuit si caldura culorii, imprumuta acestui produs ceva din frumusetea elaborate, dar naturala a unui fagure.

Poti folosi aceste placi pentru placari interioare in spatii precum holuri, bai, bucatarii, livinguri etc. Cea mai buna intrebuintare a acestora este in spatiile la vedere unde pot fi admirate de catre toate persoanele care trec pragul.

Beneficii:

Eleganta si versatilitate;
Montaj usor de realizat;
Recomandat la placari exterioare si interioare.

Ce trebuie sa stim despre montaj:

Este la fel de important precum alegerea pietrei;
Se recomanda totusi la apelezi la ajutorul unui specialist, pentru un montaj cat mai corect;
Weber Set Marmo Plus este un adeziv flexibil cu priza rapida care se preteaza si la exterior;
Aceasta poate fi folosit si pentru incalzirea in pardoseala;
Weber Color Perfect este un chit de rosturi care se aplica dupa fixarea placilor pentru a pune in valoare piatra naturala si are o paleta de 30 de nuante din care poti alege.

Cum se ingrijeste travertinul?

Ca sa te poti bucura de frumusetea pietrei naturale, este recomandat sa ai grija de ea, parcurgand cei trei pasi: curatare, impermeabilizare si intretinere;
Pentru curatare se foloseste LTP Grimex;
Curatarea se face inaintea procesului de impermeabilizare;
Se recomanda folosirea impermeabilizantului LTP Mattstone sau LTP Mattstone H2O, o solutie ecologica pe baza de apa;
Acest procedeu face ca microporii pietrei sa se inchida si sa nu lase apa sa patrunda in material, iar piatra nu se va mai pata atat de usor;
Pentru curatarea si intretinerea zilnica, se foloseste un detergent LTP Waxwash care pastreaza impermeabilitatea pietrei;
Daca te confrunti cu pete mai dificile, sunt recomandate produsele de curatare LTP Power Stripper sau chiar LTP Grout Stain Remover.

Travertinul Noce Cross Cut Mat este elementul ideal pentru casele cu personalitate. Eleganta si frumusetea sa naturala sunt doar cateva dintre caracteristicile sale.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura