Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Travertin Red Cross Cut polisat 61 x 30.5 x 1.2 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2142 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Travertinul este o roca sedimentara formata din depozite de minerale si alte materiale. Este un material compact, poros, iar aceasta poroziate sau gaurile din structura pietrei reprezinta de fapt definitia frumusetii travertinului. In domeniul amenajarilor de interior si exterior, travertinul este alegerea naturala fiind cel mai utilizat material. Culorile si estetica travertinului sunt unice in lume, iar frumusetea lui nu poate egalata.

Travertinul Red este unul din acele materiale indraznete care impresioneaza prin bogatele nuante de rosu maro deschis si crem o combinatie care va infrumuseta orice spatiu. Fiecare placa spune o poveste diferita, iar puse laolalta in proiectele tale vei avea o calatorie completa in universul naturii. Frumusetea este definita de culoarea unica in lume jocul de rosu puternic si insertiile de maro si crem, de taieturile precise si textura spectaculoasa care poarta spiritul naturii in fiecare casa.

Travertinul Red Cross Cut cu finisaj polisat este materialul ideal pentru baie, bucatarii, sub forma de placari sau blaturi, terasa acoperita, fatada sau soclul casei, living, cafenele sau spatii de birouri. De asemenea, datorita rezistentei si duritatii sale, travertinul Red poate fi montat si atunci cand exista incalzire in pardoseala. Travertinul Red Cross Cut cu finisaj polisat este materialul de care casa ta are nevoie pentru a deveni acasa si pentru a prinde culoare.

Ce trebuie sa stii despre montaj:

Este la fel de important ca alegerea pietrei

Dupa ce au fost scoase din cutie, placile trebuie spalate si uscate

Pentru fixarea placilor se recomanda folosirea adezivului Weber Set Marmo Plus, un adeziv flexibil cu priza rapida care se preteaza si la exterior; poate fi folosit si pentru incalzirea in pardoseala

Chitul de rosturi Weber Color Perfect se va aplica dupa fixarea placilor pentru a pune in valoare piatra naturala, avand o paleta de 30 de nuante din care puteti alege.

Pentru un montaj corect va recomandam sa apelati la serviciile unui specialist

Cum se intretine piatra?

Travertinul este o piatra rezistenta, dar pentru a te bucura mai mult de ea tinem cont de 3 pasi: curatare, impermeabilizare si intretinere

Curatarea se face inaintea procesului de impermeabilizare si se poate folosi LTP Grimex pe care il gasesti in gama noastra de solutii ( aprox. 1L = 40-50 mp )

Suprafata se poate impermeabiliza cu LTP MGP, o solutie dedicata suprafetelor polisate sau LTP Mattstone H2O, o solutie pe baza de apa. Acest procedeu necesar protejeaza piatra zi de zi de picaturile de apa, de praf si pete dificile. Microporii pietrei se vor inchide si se formeaza o bariera impotriva agentilor externi care pot ataca piatra.

Daca vrei sa intensifici culoarea pietrei si sa scoti in evidenta frumusetea ei, iti recomandam impermeabilizantul LTP Color Intensifier

Pentru curatarea si intretinerea pietrei zi de zi dupa se foloseste un detergent LTP Waxwash care pastreaza impermeabilitatea pietrei (1L = 700 mp)

Daca va confruntati cu pete mai dificile se foloseste LTP Power Stripper, iar pentru petele de rugina LTP Grout Stain Remover (1L = 30-40 mp)

Travertinul este unul dintre cele mai spectaculoase materiale folosite in amenajarile de interior sau exterior. Daca nu te-am convins de frumusetea lui, comanda online o mostra, si daca vrei sa vezi intreaga noastra expozitie de piatra naturala, te asteptam in showroom-ul nostru din Aleea Teisani, Nr.137A, Bucuresti!

ARTICOLE RELEVANTE DE BLOG

5 idei de amenajare a baii cu piatra naturala in 2021
Trimite mesaj
Din Gura in Gura