Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Piese speciale travertin Latte Periat, 3 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

43792 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Piesele speciale din travertin Latte cu finisaj periat atrag atentia prin aspectul unic, fin, asemanator cu cel al marmurei. Indiferent ca alegi sa il montezi cu sau fara rosturi, in functie de designul pe care ti-l doresti, piesele speciale din travertin Latte pot fi folosite la amenajarile interioare si exterioare. Pentru interior, foloseste aceasta piatra in placari de bucatarii, bai, livinguri, camere de trecere, anticamere si holuri.
Foloseste-te de eleganta si prestanta travertinului Latte periat la exterior, pentru placarile de terase acoperite si neacoperite. In plus, datorita finisajului periat, poti folosi acest produs in spatiile umede. Piesele speciale din travertin Latte cu finisaj se remarca printr-un colorit aparte ce transforma sansa in realitate, prin placile din familia Latte, pozitionate in capatul gamei coloristice si rezistentei travertinului. Indiferent de spatiul pe care vrei sa-l amenajezi cu travertin, fie pentru holuri, livinguri, bucatarie sau spatii exterioare, efectul este unul garantat.
Acest produs este livrat la comanda EXCLUSIVA a clientului si nu se pot accepta retururi sau anulari de comenzi pentru acesta, ulterior confirmarii facturii proforme si achitarii avansului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura