Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 15 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Travertin Latte Periat & Daltuit

0 stars: 0.00 din 0 pareri

22015 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Cauti materiale pentru un pavaj exterior? Confortul in orice amenajare exterioara vine si din rezistenta materialelor. Deci poti alege cu incredere travertinul Latte cu finisaj periat si margini daltuite, ce exceleaza la acest capitol. Culoarea sa unica si eleganta in acelasi timp il recomanda pentru proiectele de amenajari moderne, dar si pentru cele de inspiratie rustica, traditionala.

Datorita grosimii de 3 cm, acesta poate fi utilizat la pavari exterioare: balcoane, terase acoperite si neacoperite, parcari, alei pietonale, pavaj din jurul piscinei, etc., atat in cadrul proiectelor private, cat si in cele publice. Se monteaza usor si rapid, se intretine la fel de usor, folosind produse pe care le gasesti pe platforma noastra la sectiunea Solutii tratare si curatare.

Daca doresti o unitate cromatica a spatiului amenajat cu travertinul Latte, ai multe optiuni de asortare a produsului cu alte tipuri de travertin care au grosimi mai mici si care sunt destinate placarilor verticale (interior si exterior).

Drumul spre casa se incheie in fata locuintei, tine cont pe ce pasesti, pavajul exterior trebuie sa te imbie si sa anunte confortul casei. Iti recomandam acest produs pentru exterior realizat la dimensiuni reduse de 15.2 x 30.5 cm, care iti va permite sa pui in valoare si spatiile mai restranse din jurul locuintei, nu doar pe cele intinse, de dimensiuni mai mari.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura