Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Travertin Latte periat 61 x 40.6 x 3cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

33439 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Cel mai rezistent si constant travertine. Decopera superba culoare Latte si finisajul periapt al acestui travertin o marca a elegantei, mai ales in spatiile exterioare. Poate fi utilizat in amenajari cu trafic mediu si intens, precum terase acoperite si neacoperite, alei pietonale, trepte si contratrepte, margini din jurul piscinelor, balcoane etc.

Ca placare verticala, intalnim acest travertin Latte periat in ingenioase si impozante amenajari de fatade, cladiri, garduri sau socluri ale unor constructii care, in acest fel, vor capata un aspect de masivitate si rafinament.

Datorita aspectului periat, acest produs se integreaza perfect in decoruri cu tenta clasica, eleganta, dar se armonizeaza la fel de bine si in amenajari cu accente vintage. Tonurile cromatice uniforme creeaza senzatia ca locul amenajat devine si mai spatios, mai curat. Cu o rezistenta mare in timp, travertinul Latte periat, poate fi utilizat atat pe domeniul proprietatilor rezidentiale, cat si pe cele publice, conferindu-le amandurora un aer relaxat si bine personalizat.

Placaj recomandat:

pasi de gradina;
placat trepte exterioare;
bordura de piscina;
capac stalp/gard;
pavaj trafic.

Beneficiile travertinului:

Frumusete deosebita si design aparte;
Finisaj antiderapant cu nuante calde;
Dimensiuni modulare, usor de intretinut si montat.
Ce trebuie sa stii despre montajul travertinului:
Este la fel de important ca alegerea pietrei naturale;
Dupa ce au fost scoase din cutie, placile trebuie spalate si uscate;
Pentru fixarea placilor, se recomanda folosirea adezivului Weber Set Marmo Plus, un adeziv flexibil cu priza rapida care se preteaza la exterior;
Poate fi folosit si pentru incalzirea in pardoseala;
Chitul de rosturi Weber Color Comfort se va aplica dupa fixarea placilor pentru a pune in valoare piatra naturala, avand o paleta de 30 de nuante din care poti alege;
Pentru un montaj corect, recomandam sa apelezi la serviciile unui specialist.

Cum se intretine travertinul?

Curatarea se face inaintea procesului de impermeabilizare si se poate folosi LTP Grimex;
Suprafata se va impermeabiliza LTP Mattstone;
Daca vrei sa intensifici culoarea pietrei si sa scoti in evidenta frumusetea ei, iti recomandam impermeabilizantul LTP Color Intensifier;
Pentru curatarea si intretinerea pietrei zi de zi, se foloseste un detergent LTP Waxwash;
Daca te confrunti cu pete mai dificile, se foloseste LTP Power Stripper, iar pentru petele de rugina LTP Grout Stain Remover.
Daca nu te-am convins de frumusetea travertinului, comanda online o mostra si daca vrei sa vezi intreaga noastra colectie de piatra naturala, te asteptam in showroom-ul nostru din Aleea Teisani.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura