Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 15 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Travertin Latte Periat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

25466 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Travertinul Latte cu periat atrage atentia mai intai prin aspectul lui unic, fin, asemanator cu o marmura calitativa. Cu sau fara rosturi, in functie de designul dorit, acest travertin este utilizat in amenajarile interioare ca placari de bucatarii, bai, livinguri, camere de trecere, anticamere si holuri.

Te poti folosi de eleganta si prestanta travertinului Latte, periat, chiar si in amenajarile exterioare: placari de garduri, fatade, socluri, la construirea de ancadramente pentru usi sau ferestre, etc.

Dimensiunea placilor de 30.5 x 61 cm scurteaza foarte mult timpul de montaj, fapt care se va simti cu precadere in cazul folosirii acestui produs la acoperirea unor suprafete mari. Culorile pamantului ce transforma sansa, in realitate, prin placile din familia Latte, pozitionate in capatul gamei coloristice si rezistentei travertinului.

Indiferent ca alegi sa folosesti Travertinul Latte cu finisaj periat, pentru placarea holurilor, livingurilor, bucatariei sau spatiilor exterioare (terase sau balcoane acoperite), efectul este unul garantat.

Spatiul va dobandi unicitate si va intruchipa cu eleganta conceptul rustic ales. Poti folosi cu succes aceste placi in bai si bucatarii in livinguri, camere de trecere, anticamere si pe holuri. Daca doresti sa creezi un spatiu remarcabil dar care sa nu denote vreun efort in acest sens ai ales materialul potrivit.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura