Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Travertin Latte Antichizat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1785 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Aspectul unic si atmosfera moderna a locuintelor sunt redate perfect prin utilizarea in amenajarile interioare sau exterioare a travertinului Latte cu finisaj antichizat. Placile de 10 x 10 cm, cu o grosime de 1 cm, sunt foarte usor de montat.

In acelasi timp, dimensiunile mici ale placilor confera spatiului o nota in plus de intimitate. Se poate folosi la placarea peretilor din bai, holuri, livinguri, bucatarii, piscine, camere de trecere, cluburi, birouri, etc.

La exterior travertinul Latte, antichizat (10 x 10 cm), se poate utiliza la pavarea fatadelor de cladiri, soclurilor sau gardurilor, precum si la realizarea chenarelor decorative de usi sau ferestre, etc. Daca doresti o pardoseala la exterior, pe o terasa de exemplu, poti folosi aceste dale de travertin Latte, avand grija insa ca terasa (sau balconul) sa fie acoperita, adica sa nu fie expusa intemperiilor.

La dimensiuni de 10x10cm placile Travertin Latte Antichizat, devine indispensabil in proiectele de personalizare a incaperilor care pana acum nu au fost puse in valoare. Un design indraznet si un montaj profesionist ar trebui sa te ajute in acest sens.

Poti folosi cu succes aceste placi pentru placaje in bai si bucatarii, in livinguri, camere de trecere si pe holuri. Daca doresti un spatiu remarcabil, dar care sa nu denote vreun efort in acest sens ati ales materialul potrivit. Poti folosii la exterior vertical fara probleme iar pentru orizontal suprafata sa fie acoperita.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura