Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Chiuveta Arco Onix 42 x 68 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

463565 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Designul inedit atinge noi limite in ceea ce priveste chiuveta Arco, un produs realizat din piatra semipretioasa un obiect ce uimeste prin forma si textura.

De o frumusete iesita din comun, chiuveta Arco din Onix prezinta mai multe variatii de culori reconfortante: crem, maro, alb, galben, nuante ce au luat nastere in mai multe milioane de ani. Acestea sugereaza eleganta si rafinament, calitati in contrast cu gradul mare de rezistenta al acestui obiect.

Pentru ca tu sa te poti bucura cat mai mult timp de frumusetea si rezistenta acestui obiect, trebuie sa te asiguri ca o impermeabilizezi si o intretii ca la carte, cu solutii speciale, destinate pietrei naturale.
In plus, chiuveta pentru baie Arco din Onix se monteaza foarte usor, ca orice alta chiuveta normala.

Beneficii:

Design iesit din comun;
Montaj usor de realizat;
Grad mare de rezistenta si durabilitate.
In ceea ce priveste montajul, este recomandat sa apelezi la serviciile unui specialist ca sa te asiguri ca nu vor exista neplaceri.

Cum se ingrijeste chiuveta din Onix?

Ca sa te poti bucura cat mai mult timp de acest produs, este recomandat sa ii asiguri o ingrijire ca la carte, insemnand curatare, impermeabilizare si intretinere;
Suprafata acestui produs din piatra naturala se va impermeabiliza cu LTP Grout & Tile Protector Spray 750 ml;
Acest produs poate fi utilizat si pe alte suprafete, cum ar fi rosturi, blaturi, placari, etc.;
Pentru curatare si intretinere, se foloseste pulverizatorul LTP Stone Wash 500 ml;

Produsele pentru ingrijirea pietrei naturale se pot achizitiona de pe site-ul nostru, din sectiunea Solutii tratare si impermeabilizare.

Chiuveta Arco din Onix este un produs special care-ti va transforma semnificativ intreaga amenajare este acel obiect in jurul caruia graviteaza intreaga incapere. Pentru a vedea colectia noastra de chiuvete din piatra, te asteptam sa faci o vizita in showroom-ul nostru din Aleea Teisani, nr. 137A.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura