Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Chiuveta Arco marmura cappucino SS-30 45 x 45 x 12 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

106267 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Mobilierul de baie vorbeste despre personalitatea ta, despre felul in care vezi tu ambientul. In functie de stilul ales, chiuveta de marmura Light Beige, model RS-5, poate reprezenta un pilon central al amenajarii sau se poate retrage cu discretie intr-un fundal construit din placari de marmura de aceeasi nuanta (blat de baie, contrablat, pereti etc.).

Aceasta piesa de mobilier de baie (fara probleme folosita si in bucatarie) este rezistenta si se poate intretine cu usurinta, mai ales daca se folosesc periodic substante speciale destinate acestui scop, de exemplu produsele marca LTP. Expresivitatea marmurei, cu textura ei fina si lucioasa, isi pune amprenta decisiv asupra acestei piese de mobilier de baie, conferind incaperii un aer cu totul si cu totul special.

Este un produs ce se intretine extrem de usor, doar trebuie avut in vedere anumite instructiuni de baza. Chiuvetele din piatra naturala (travertin, marmura, onix etc) necesita o impermeabilizare, ce poate fi realizata extrem de usor cu produsele LTP - ex: LTP Grout Tile Protector Spray (ulterior acesta poate fi utilizat si la alte suprafete cum ar fi rosturi, blaturi, placari, etc), curatarea zilnica se face utilizand pulverizatorul LTP Stonewash.

Produsul este disponibil la dimensiunile: 42 cm x 15 cm, ambalat la cutie (16 kg).

Beneficii Chiuveta Matia marmura Light Beige:

Culoare usor de asortat;
Intretinere facila;
Durata de viata lunga.

Cum ingrijim lavoarul din piatra naturala?

Impermeabilizarea lavoarului este un procedeu necesar, un tratament pentru piatra naturala prin care este protejata zilnic. Microporii pietrei se vor inchide si se formeaza o bariera impotriva agentilor externi care pot ataca piatra;
Pentru a realiza acest procedeu, recomandam folosirea solutiei Mattstone H2O pe baza de apa;
LTP Grimex se foloseste pentru impermeabilizare, procedeu care are loc dupa montarea produsului;
Pentru intretinerea lavoarului de zi cu zi, poti folosi LTP Multiclean o solutie care curata inclusiv depunerile de piatra, sau LTP Stonewash.
Daca stii deja ca iti doresti un lavoar din piatra naturala pentru baia ta, te asteptam la showroom-ul nostru din Bucuresti.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura