Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 15 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Banca gradina Romano travertin Latte 165 x 40 x 50 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

258111 lei Lei
Out Of stock
Descriere
O banca de gradina este necesara in amenajarea exterioara a casei, aceasta fiind acel obiect care nu ar trebui sa lipseasca. Mai mult decat atat, fiind vorba despre un spatiu in care natura este la ea acasa, este recomandat sa folosesti banci din materiale naturale precum lemnul sau piatra naturala.

De dimensiunile 165 x 40 cm si cu inaltimea de 50 cm, aceasta banca de gradina Romano din travertin Latte face parte din colectia de mobilier de gradina Autograph, fiind o piesa usor de montat, iar cel mai important este ca baza pe care se fixeaza sa fie una solida si cat mai plana.

Realizata din travertin intr-o culoare calda ce se incadreaza cu usurinta in orice amenajare, aceasta banca de gradina se preteaza in amenajarea unui spatiu privat, fiind un element impresionant de decor impresionant si intr-un spatiu public. Confortabila si rezistenta, aceasta piesa Autograph are o culoare neutra, potrivita incadrarii intr-un spatiu plin de vegetatie. Contrastul dintre nuantele bancii si verdele plantelor din jur te cucereste imediat.

In plus, impune un puternic sentiment de siguranta.

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG
Amenajarea casei si gradinii cu piatra naturala
Travertinul Romano Din Italia cu caldura
Trimite mesaj
Din Gura in Gura