Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Travertin Latte Premium Mat si Chituit 60 x 30 x 2 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

24157 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Placile de travertin Latte cu suprafata mata adauga un aer destins si sobru in spatiul in care alegi sa le montezi, grosimea de 2cm a acestor placi sunt potrivite pentru amenajarile durabile in care cuvantul definitoriu este atemporalitatea. Unde le poti folosi? Pentru placarea pardoseli exterioare/interioare si a peretilor din bai, bucatarii, livinguri sau holuri. Perfect pentru incalzirea in pardoseala. Daca vrei sa folosesti travertinul Latte pentru exterior, o poti face pe balcoane, terase, alei pietonale, socluri sau chiar pe garduri.
SELECTIE PREMIUM! UNICA IN ROMANIA!
Acest tip de placa cu suprafata mata (antiderapanta) este cel mai bine pusa in valoare de lumina naturala, utilizata incepand cu amenajarile de interior: pardoseli sau placari verticale, in livinguri, holuri de trecere, birouri, etc. Lungimea relativ mare (60 cm) a acestor placi de travertin Latte le prezinta si ca o foarte buna optiune pentru realizarea de blaturi in baie sau bucatarie, de glafuri sau de ancadraturi pentru usi si ferestre. Efectul de rafinament si luminozitate sporita creat de aceste placi de travertin se pastreaza si in cadrul amenajarilor exterioare: fatade de cladiri, chenare decorative de usi sau ferestre, socluri, garduri etc. In functie de spatiul de care dispui si de conceptul pe care il ai in plan, iti punem la dispozitie unul dintre cele mai versatile si elegante produse. Pentru a se pastra aspectul pentru timp indelungat, este indicata impermeabilizarea placii cu solutii profesionale, urmata de curatarea cu detergenti speciali (care nu vor costa cu nimic mai mult decat cei normali).
Ce trebuie sa stii despre montaj:
- Montajul este usor de realizat, insa apeleaza la o echipa de profesionisti daca iti doresti rezultate care sa iti depaseasca asteptarile;
- Inainte de montaj, produsul trebuie curatat;
- Suprafata trebuie sa fie curatata in prealabil;
- Suprafata trebuie sa fie dreapta, fara denivelari;
- Adezivul pe baza de ciment alb Weber Set Stone sau Weber Marmo Plus ofera o prindere excelenta.
Cum ingrijim travertinul Latte?
- Curatarea se face inaintea procesului de impermeabilizare folosind LTP Grimex;
- Suprafata se impermeabilizeaza cu Mattstone;
- Acest procedeu nu permite absorbtia apei si ofera o protectie maxima impotriva petelor;
- Pentru curatarea si intretinerea pietrei dupa montaj, se foloseste Waxwash de la LTP care pastreaza impermeabilitatea pietrei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura