Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Ceara transparenta finisare placi LTP Clearwax 1L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

16898 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Ceara transparenta pentru finisarea placilor din piatra naturala (ex: travertin, calcar, sandstone, ardezie, marmura, granit).

Livrare nationala rapida prin curier cu plata ramburs.

Beneficiile utilizarii LTP Clear Wax

Finisaj premium si clar oferit suprafetelor lustruite (polisate)

Protectie maxima impotriva apei, uleiurilor sau mizeriei

Confera stralucire materialelor pe care este aplicata

Produs natural usor si rapid de aplicat cu masina monodisc

Descriere:

O pasta de consistenta moale formata din trei tipuri de ceara, care ofera suprafetelor tratate o stralucire excelenta.

Asigura un strat de protectie rezistent impotriva apei, prafului, murdariei si a celor mai des intalnite substante contaminante din locuinta. Produsul LTP Clear Wax este livrat gata de utilizare si este usor de aplicat cu ajutorul unei lavete.

Instructiuni pentru utilizare

Suprafata ce trebuie tratata trebuie sa fie complet curatata, uscata si orice produs de pre-impermeabilizare trebuie sa fie complet intarit. Agitati bine. Aplicati cu economie, utilizand o laveta moale fara scame, avand grija ca suprafata de aplicare sa fie libera. Lustruiti rapid ceara pana cand incepe sa luceasca, utilizand o perie cu fire scurte, o laveta moale sau un dispozitiv de lustruit mecanic.

Retineti: Atunci cand utilizati produsul LTP Clear Wax pentru pardoseli cu capacitate mai mare de absorbtie, ceara poate fi absorbita in mod neuniform de suprafata, luciul fiind greu de obtinut. Prin urmare, pentru pardoseli de acest tip este necesar sa reduceti capacitatea de absorbtie prin aplicarea unui impermeabilizant adecvat. Produsul LTP Clear Wax poate fi aplicat pe suprafete care au fost impregnate cu LTP Boiled Linseed Oil, Stone Oil, Stone Oil Antique, Mattstone si Colour Intensifier. Tipul de produs de impregnare ce va fi utilizat depinde de materialul ce trebuie impermeabilizat.

Consum:

Pentru majoritatea pardoselilor, 1 litru/10 metri patrati (in doua straturi).

Informatii privind depozitarea:

Depozitati intr-un loc racoros, uscat si ferit de inghet.

Perioada de valabilitate pana la 2 ani

Intretinere:

Aspirati / maturati pardoseala si spalati in mod regulat cu LTP Waxwash. Aveti grija ca zonele impermeabilizate care s-au uzat sau deteriorat sa fie ceruite din nou. Aplicati un strat proaspat de LTP Clear Wax pe pardoseala in cazul in care incepe sa dea semne de absorbtie a murdariei. Aceasta operatie trebuie sa fie efectuata dupa ce suprafata a fost spalata si uscata.

De tinut cont: in unele cazuri, produsul LTP Clear Wax intarit complet poate fi usor opac (cu o tenta de alb), in special daca este aplicat in exces sau daca nu este slefuit corect. Aceasta tenta de alb poate fi mai evidenta pe placi de culoare mai inchisa sau pe suprafete mai texturate. Pin urmare, este recomandat ca inainte de aplicarea generala sa testati ceara intr-o zona mai putin vizibila. Este posibil ca produsul LTP Clear Wax sa nu se intareasca in mod corespunzator daca a fost aplicata o cantitate prea mare sau daca suprafetele pe care a fost aplicat sunt umede.

In ambele cazuri, obtinerea luciului poate fi dificila. Nu va fi obtinut un luciu corespunzator daca se aplica peste impermeabilizanti partial intariti sau daca pardoseala nu a fost pre-impermeabilizata in mod corespunzator. Acest produs va fi mai greu de aplicat in sezonul rece, caz in care este util sa incalziti recipientul in apa calduta (Atentie: Nu utilizati foc deschis).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura