Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Limestone Sunny Dream French Pattern periat, 1.2 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

13685 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Calcarul este o piatra naturala ce are in componenta sa scoici si oasele creaturilor de mare, si a carei frumusete este definita de eleganta tacita a mineralelor depuse si a variatiilor subtile de culoare.
Limestone-ul Sunny Dream are o culoare superba, crem, ce ofera flexibilitate in design.
Se poate folosi in spatiile umede, datorita finisajului antiderapant, in bai si bucatarii, la placari de pardoseli si pereti.
Pentru exterior, limestone-ul este o piesa la ea acasa. Placile pe care le-ati achizitionat sunt 100% piatra naturala. Se pot monta la interior sau la exterior, sunt rezistente la solicitari mecanice, cicluri climatice si la actiunea factorilor de mediu.

Montajul se executa folosind adezivii Weberset Marmo Plus sau Weberset Superflex Max 2

Modelul French Pattern este alcatuit din 12 placi (2 seturi). Dimensiunile si amplasarea sunt cele din poza. Un pachet contine un set cu urmatoarele tipuri:

1 placa de 610 x 406 cm
2 placi de 406x406 cm
1 placa de 406x203 cm
2 placi de 203x203 cm

Intretinerea dupa montaj se executa in urmtorii pasi:

1. Curatare - se executa folosind detergenti alcalini LTP Grimex / LTP Power Stripper.
2. Impermeabilizare se realizeaza pentru protejarea suprafetei la praf, apa, anumite pete. Se folosesc produse profesionale cum ar fi LTP Mattstone, LTP Mattstone H2O, LTP External Stone Sealer, LTP Grout&Tile Protector.
3. Intretinere se realizeaza ori de cate ori este nevoie cu folosirea unor detergenti specializati (LTP Waxwash / LTP Stone Wash)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura