Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Lastra Orange Onix Polisat, 2 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1309 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Noua colectie de texturi RAW dezvaluie in premiera finisaje atipice pentru lastrele din piatra naturala, sub forma unor opere de arta autentice. Printr-o combinatie unica de eleganta si rezistenta, aceasta colectie subliniaza finisajele premium, alaturi de carisma pietrei naturale. Fiecare piesa este unica si a fost desavarsita in decursul milioanelor de ani prin procese naturale, care au conferit acestor lastre o textura si o culoare specifica.

Frumusetea naturii se reflecta si in gama extinsa de nuante disponibile pentru noua colectie de lastre. Prin culori remarcabile asociate unor texturi aparte, aceasta gama include tonuri subtile de gri si bej, alaturi de nuante mai calde, ca de exemplu rosu sau maro. Un material pe cat de unic, pe atat de versatil, Lastra Orange Onix Polisat, 2 cm reprezinta piatra care confera o nota de autenticitate si originalitate proiectelor care o utilizeaza.

In plus, aceste lastre de piatra naturala au fost finisate cu cea mai mare grija si precizie pentru a se obtine finisajele RAW, care scot in evidenta frumusetea neprelucrata a pietrei, datorita mixului perfect de brut si rafinat. O colectie care face trimitere la originea elementelor primordiale si se poate integra perfect in orice stil de amenajare interioara.

Dincolo de frumusetea evidenta a lastrelor RAW, avantajele includ rezistenta superioara la uzura si la impact, ceea ce se traduce prin durabilitate si valoare pe termen lung. Noua colectie este rezervata exclusiv proiectelor statement de design interior si architectura, cu aplicatii in diferite medii de la bucatarii si bai pana la livinguri si holuri. Fiecare piesa poate fi taiata si ajustata pentru a se potrivi perfect in orice spatiu.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura