Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Marmura Onix Honey Polisat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

54502 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Onix Honey este definit de venatura longitudinala care subliniaza nuanta unica a acestei pietre semipretioase. Culoarea aurie si bogata a mierii regasita in textura acestei pietre naturale adauga frumusete si dinamism oricarui interior: baie, bucatarie, livinguri, holuri, cafenele, birouri, etc.

Beneficii:
1. Frumusete aparte/unica
2. Rezistenta in timp la trafic intens
3. Ideal pentru proiecte de interior/exterior
4. Ideal in spatiile umede
5. Onix-ul este un material translucid

Aceasta piatra semi-pretioasa de Onix se poate utiliza ca placari de pereti si de pardoseli in bai si bucatarie, la chenare decorative de ferestre si usi, etc. In cadrul amenajarilor exterioare, placile din onix Honey, polisate, sunt utilizate la acoperirea fatadelor, gardurilor si soclurilor etc. Cu un grad mediu de varietate a culorii, onixul se preteaza la o multime de amenajari interioare, datorita posibilitatilor de asociere ale nuantelor care pornesc de la maro inchis pana la alb, trecand prin accente de crem.

PIATRAONLINE va ofera placi de Onix Honey polisat cu un raport calitate-pret excelent.

Acest produs este prevazut cu plasa de fibra de sticla pe spate (fata inferiora, fara finisaj). Plasa de fibra de sticla are rolul de a asigura o rezistenta mai mare produsului in timpul transportului si al montajului. In cazul produselor astfel ranforsate, recomandam uilizarea amorsei Weber GR100. Cei care prefera montarea fara aceasta plasa, structura din fibra de sticla se poate indeparta usor cu ajutorul unui disc abraziv.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura