Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Lastra marmura Crema Royal Polisata 1.7 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

33796 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Lastrele din marmura Crema Royal par sosite direct de pe coastele hamadelor sahariene, un produs spectaculos, potrivit pentru amenajarile elegante si deosebite.

Finisajul polisat permite o intretinere usoara. De asemenea, grosimea lastrei determina folosirea ei in placari de interior si de exterior (zone acoperite), pe pereti, dar si pe pardoseli cu trafic mic. Montata pe un cadru metalic, lastra poate defini un perete de living sau de hol.

Montajul placilor debitate din lastra, se face in functie de tipul si destinatia acestora. Se recomanda ca montajul sa fie executat de pietrari profesionisti.

Beneficiile produsului:

- Ideal pentru proiecte HORECA;

- Rezistenta marita la inghet/dezghet;

- Usor de intretinut.

Ce trebuie sa stii despre montaj:

- Montajul este usor de realizat;

- Suprafata trebuie sa fie curatata in prealabil si sa fie dreapta, fara denivelari;

- Adezivul pe baza de ciment alb Weber Set Marmo Plus ofera o prindere excelenta;

- Pentru un montaj corect, recomandam sa apelezi la serviciile unui specialist.

Cum ingrijim piatra?

- Marmura este o piatra rezistenta, dar pentru a te bucura mai mult de ea, trebuie sa tii cont de trei pasi foarte importanti: curatare, impermeabilizare si intretinere;

- Curatarea se face inaintea procesului de impermeabilizare si se foloseste LTP Grimex pe care il gasesti in gama noastra de solutii;

- LTP MPG se foloseste pentru impermeabilizare;

- Pentru curatarea si intretinerea pietrei dupa montaj, se poate folosi un detergent LTP Waxwash care pastreaza impermeabilitatea pietrei.

Acest produs este prevazut cu plasa de fibra de sticla pe spate (fata inferiora, fara finisaj). Plasa de fibra de sticla are rolul de a asigura o rezistenta mai mare produsului in timpul transportului si al montajului. In cazul produselor astfel ranforsate, recomandam uilizarea amorsei Weber GR100. Cei care prefera montarea fara aceasta plasa, structura se poate indeparta usor cu ajutorul unui disc abraziv.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura