Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Mozaic decorativ Lava Red KG

0 stars: 0.00 din 0 pareri

714 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Mozaicul decorativ din lava vulcanica este o piatra naturala decorativa (gravel / pietris), indiferent de culoare sau dimensiune, are o mare putere de seductie. Amenajarea gradini tale, in cazul: alei, garduri, socluri, fantani artizanale, cascade sau ca accesorii la aranjamentele florale, culoarea s-a unica a fost mereu la moda. De culoare rosie si usor de manipulat, acest mozaic este din piatra naturala decorativa si face parte din categoria decoratiunilor care va asigura intotdeauna un impact vizual placut. In functie de ambient, mozaicul negru poate sugera sobrietate, dar si o fina eleganta contemporana. Beneficiind de un foarte bun raport calitate/pret, acest produs este livrat la nivel national in big bag-uri (aprox. 1.2t).

Beneficiile pietrei naturale din lava:
- Raport excelent calitate/ pret;
- Usor de intretinut, montat si adaptat;
- Perfect pentru amenajarea aleilor, gardurilor, soclurilor, fantanilor artizanale;
- Poti crea design-uri incredibile;
- Produs din piatra naturala vulcanica;
- Rezultat rapid si sigur;
- Pret foarte accesibil.
Mozaicul Lava este produs din piatra naturala vulcanica, aceste pietre sunt zdrobire in bucati mai mici, cu masina speciala. Ulterior fiind separate in grupuri diferite in functie de dimensiunea lor. Produsele sunt de obicei ambalate in saci mari (1-1.2tone) sau in saci de plastic la 25kg.

Acest mozaic decorativ poate fi folosit pentru amenajarea diferitelor locuri, cum ar fi piscine, paturi de flori, etc. Inclusiv de asemenea, acest mozaic decorativ negru, poate fi folosite ca materie prima pentru mozaicuri venetiene slefuite.
NOU: Descopera noul distantier DECO UNI destinat amenajarilor exterioare DIY
Noul produs Deco Uni este acel dispozitiv revolutionar de care ai nevoie pentru amenajarea gradinii. Gandit special pentru cei care isi doresc un design aparte pentru gradina lor, fara sa aloce un buget prea mare si fara prea multe batai de cap, Deco Uni te va ajuta sa pui in practica cele mai complexe idei de design in cel mai scurt timp si doar in 4 pasi simpli!
Pasul 1: Prima data curata spatiul in care vei monta dispozitivul.
Pasul 2: Modeleaza dispozitivul Deco Uni in functie de modelul pe care vrei sa il obtii. Poti crea forme geometrice sau curbe.
Pasul 3: Stabileste designul final si uneste capetele marginilor cu ajutorul clipsurilor speciale
Pasul 4: Umple recipientele din plastic cu piatra naturala decorativa, urmarind forma si pozitia
Perfect pentru amenajari de gradini rustice, amenajari de gradini mici, gradini cu flori sau chiar amenajari interioare

Ambalare: pachet 4 ml + 8 cuie (1.00 x 4.5 x 8 cm)
Comanda minima: pachet 4 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura