Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Tencuiala decorativa mozaic Weber.Pas Mozaik 20kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

25942 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Tencuila decorativa tip mozaic se foloseste pentru finisarea si protejarea suprafetelor expuse uzurii: socluri garduri stalpi pentru diferite decoratiuni exterioare ?i interioare. Tencuiala decorativa tip mozaic sub forma de pasta pe baza de rasini sintetice. Contine granule materiale naturale sau colorate special alese. Tencuiala de granulatie medie contine granule de marmura de culoare naturala (necolorate sintetic).

Culori:
Granulatie fina: 16 culori
Granulatie medie: 4 culori

Suprafata pe care se aplica: se poate aplica peste sistemul de izolatie termica peste tencuiala de baza sau pe tencuiala termoizolatoare. Pregatirea suportului: suprafata suport trebuie sa fie nivelata uscata rezistenta omogena si fixa. Suprafata suport trebuie sa aiba varsta de maturare. Mod de preparare si de lucru: inainte de aplicare tencuiala trebuie amestecata bine. Toata cantitatea necesara pentru o suprafata se va amesteca intr-un vas si se va folosi material cu aceeasi data de fabricatie.

Pe suprafata de tencuit se aplica un strat de grund de amorsaj weber G700 si se lasa sa se usuce timp de 5-12 ore. Daca grundul este prea gros se poate adauga maxim 5% apa.
Tencuiala se aplica in strat subtire cu gletiera din otel inoxidabil.

Recomandari:
Temperatura de lucru este de minim +5C si de maxim +30C.
Tencuiala proaspata trebuie protejata timp de 5-6 zile de inghet apa sau ploaie. Trebuie impiedicata infiltrarea apei in spatele tencuielii decorative. Uneltele folosite se spala cu apa imediat dupa utilizare. Dupa terminarea aplicarii galeata se va inchide ermetic pentru ca materialul ramas sa nu se intareasca.

Caracteristici de utilizare:
Timpul de uscare: 24 ore
Timp de omogenizare: 1 minut
Acesti timpi sunt dati pentru o temperatura de 200C si o umiditate relativa a aerului de 65%. Valorile mai ridicate ale temperaturii scurteaza iar mai scazute maresc acesti timpi.

Date tehnice:
Aderenta la suport: 0 5 N/mm2
Masa volumica: 1 6 kg/L Granulatie maxima:
medie: 3 mm
fina: 1 6 mm

Termen de valabilitate: 12 luni de la data fabricatiei ferita de inghe? si temperaturi ridicate in galeata inchisa ermetic.

Consum:
Granulatie medie: 8 kg/m2
Granulatie fina: 5 kg/m2
Trimite mesaj
Din Gura in Gura