Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 15 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Mozaic decorativ Lava Black

0 stars: 0.00 din 0 pareri

714 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Mozaicul Lava Black este o piatra naturala decorativa, indiferent de culoare sau dimensiune, are o mare putere de seductie. In gradina ta, la alei, pentru garduri, socluri, fantani artizanale, cascade sau ca accesorii la aranjamentele florale, culoarea neagra / antracit a fost mereu la moda. De culoare neagru antracit si usor de manipulat, acest mozaic este din piatra naturala decorativa si face parte din categoria decoratiunilor care va asigura intotdeauna un impact vizual placut.

In functie de ambient, mozaicul negru poate sugera sobrietate, dar si o fina eleganta contemporana. Beneficiind de un foarte bun raport calitate/pret, acest produs este livrat la nivel national in big bag-uri.

Mozaicul Lava Black este produs din pietra naturala vulcanica, aceste pietre sunt zdrobire in bucati mai mici, cu masina speciala. Ulterior fiind separate in grupuri diferite in func?ie de dimensiunea lor. Produsele sunt de obicei ambalate in saci mari (1-1.2tone) sau in saci de plastic la 25kg. Acest mozaic decorativ poate fi folosit pentru amenajarea diferitelor locuri, cum ar fi piscine, paturi de flori, etc.

Inclusiv de asemenea, acest mozaic decorativ negru, poate fi folosite ca materie prim? pentru mozaicuri venetiene slefuite.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura