Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Marmura Pebbles Red Atlas, 1-2 cm sac 20 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4284 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Pebbles Marmura Red Atlas reprezinta o alegere sofisticata si eleganta pentru cei care doresc sa aduca un element distinctiv in designul peisajului lor. Aceste pietre decorative, cu o dimensiune de 1-2 cm, sunt disponibile la sac de 20 de kilograme, oferind o solutie convenabila pentru a aduce un plus de rafinament in gradina sau in spatiul exterior.

Culoarea distinctiva a acestor pietre, un rosu vibrant si cald, adauga o nota de caldura si energie oricarui mediu. Textura lor neteda si lucioasa le confera un aspect luxos, iar forma naturala a fiecarei pietre aduce un farmec organic spatiului in care sunt utilizate.

Aceste pebbles de marmura Red Atlas sunt versatilie si pot fi integrate in diferite proiecte de design peisagistic, fie ca este vorba de decorarea aleilor, crearea de zone de accent sau acoperirea suprafetelor din jurul plantelor. Durabile si rezistente, aceste pietre ofera o solutie pe termen lung pentru amenajarea exteriorului.

Ambalate intr-un sac convenabil de 20 de kilograme care faciliteaza transportul si manipularea, Pebbles Marmura Red Atlas sunt pregatite sa aduca o nota distinctiva si estetica in orice spatiu in care sunt utilizate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura