Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Piatra decorativa Pebbles Sandstone Mandras 3-6 cm kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

357 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Produsul potrivit pentru cei care isi doresc sa pastreze atat de bine spiritul stancilor si sa aduca naturalul in propria gradina. Sau casa.
Esti in cautare de pebbles pentru a completa design-ul gradinii?Pebbles din sandstone Mandras transforma orice amenajare intr-o atmosfera primitoare. Nuante de crem si alb se amesteca armonios intr-un mod perfect pentru a crea alei, zone decorative din curte, din jurul florilor si al copacilor. Pietrisul din sandstone Mandras este foarte rezistent si usor de intretinut, poate deveni un accent cromatic ideal in cadrul unor stiluri precum cel mediteraneean, rustic sau vintage.
Vrei sa-l folosesti la interior? Aceasta piatra decorativa se poate folosi cu aceleasi rezultate estetice si practice in amenajarile interioare, pentru birouri, sali de conferinte si holuri. Indiferent de spatiul in care alegi sa le montezi, vibratia pozitiva raspandita de aceste pietre si culoarea lor placuta, vor functiona mereu la aceeasi intensitate.
In amenajarile cu pebbles din sandstone Mandras, rezultate deosebite, estetice si practice, se pot obtine cu ajutorul Deco Uni, un distantier decorativ pentru amenajari exterioare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura