Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Etajera / Raft marmura Light Emperador - 30 x 14.5 x 2 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

7497 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Baia a devenit un spatiu sacru, centrul energetic al casei in care grijile sunt scufundate in uitare. Indiferent de dimensiunile unei bai, pentru a putea crea aceasta ambianta idilica, trebuie sa tii cont de fapul ca e bine sa existe o simbioza intre beneficiile sale de ordin functional si cele estetice. Fiecare element poate aduce plus valoare si poate ajuta la creearea audientei dorite.
Daca iti doresti o nota eleganta si un plus de maretie a spatiului, marmura este cu siguranta materialul ideal care poate imbraca aceasta ambianta. Fiind un material versatil, marmura poate lua nenumarate forme pentru baia ta.
Etajera sau rafturile de depozitare sunt elemente foarte importante care trebuie luate in calcul atunci cand amenajezi o baie. Nu doar ca ii confera spatiului o forma unitara, insa te ajuta sa iti organizezi lucrurile mai bine si sa salvezi spatiu. Fiind un spatiu umed este foarte important sa alegi materiale de calitate, de durata si care sa iti sustina greutatea obiectelor pe care le asezi cum ar fi piatra naturala.
Rafturile din marmura Light Emperador sunt ideale pentru a obtine un spatiu natural, aparte, dar cu care iti poti construi propriul dulap minimalist sau le poti inlocui pe cele din lemn, pal sau MDF. Au dimensiuni standard de 30 x 14.5 x 2 cm, insa cu siguranta le vei gasi un loc in baia ta. Acest tip de marmura se remarca prin nervuri beige, rafinate, care strabat suprafata si au un joc armonios al nuantelor. Se va incadra perfect in orice stil sau decor ales, si mai ales in zona de dus, pe colt. Astfel, vei avea totul la indemana si este un obiect cu care sa iti amenajezi propriul colt destinat relaxarii.
Beneficii:
- Aspect simplist si elegant;
- Montaj usor de realizat;
- Rezistenta in timp.
Ce trebuie sa stii despre montaj:
- Montajul este usor de realizat si este la fel de important precum alegerea pietrei;
- Dupa ce au fost scoase din cutie, placile trebuie curatate;
- Suprafata trebuie curatata asa cum trebuie;
- Produsul trebuie sa fie drept, pentru a evita alunecarea obiectelor de pe suprafata etajerei;
- Pentru un montaj corect, este recomandat sa apelati la serviciile unui specialist.
Cum ingrijim piatra?
- Marmura este o piatra rezistenta, dar pentru a te bucura mai mult de ea, trebuie sa tinem cont de trei pasi, si anume curatarea, impermeabilizarea si intretinerea;
- Curatarea se face inaintea procesului de impermeabilizare si se poate folosi LTP Grimex;
- Suprafata se va impermeabiliza cu LTP MPG, un produs care va impiedica patrunderea apei in profunzimea pietrei si astfel, te vei bucura mai mult de frumusetea pietrei naturale.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura