Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Etajera/Raft marmura Tundra Emperador - 30 x 14.5 x 2 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

7497 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Baia a devenit un spatiu sacru, centrul energetic al casei in care grijile sunt scufundate in uitare. Conceputa pentru momentele intime, de relaxare, baie ocupa un loc important in proiectul tau de amenajari. Indiferent de dimensiunile unei bai, pentru a putea crea aceasta ambianta idilica, trebui sa tii cont de fapul ca e bine sa existe o simbioza intre beneficiile sale de ordin functional si cele estetice. Fiecare element poate aduce plus valoare si poate ajuta la creearea audientei dorite.
Daca iti doresti o nota eleganta si un plus de maretie a spatiului, marmura este, cu siguranta, materialul ideal care poate imbraca aceasta ambianta. Fiind un material versatil, marmura poate lua nenumarate forme pentru baia ta.
Etajera sau rafturile de depozitare sunt elemente foarte important care trebuie luate in calcul atunci cand amenajezi o baie. Nu doar ca ii confera spatiului o forma unitara, insa te ajuta sa iti organizezi lucrurile mai bine si sa salvezi spatiu, de alfel foarte important atunci cand detii o baie de dimensiuni nu tocmai mari. Fiind un spatiu umed este foarte important sa alegi materiale de calitate, de durata si care sa iti sustina greutatea obiectelor pe care le asezi cum ar fi piatra naturala.
Rafturile din marmura Tundra Grey sunt ideale pentru obtine un spatiu natural, aparte, dar cu care iti poti construi propriul dulap minimalist sau le poti inlocui pe cele din lemn, pal sau MDF. Au dimensiuni standard de 30 x 14,5 x 2 cm, insa cu siguranta le vei gasi un loc in baia ta. Acest tip de marmura se remarca prin venaturi gri, rafinate, care strabat suprafata si un joc armonios al nuantelor. Se va incadra perfect in orice stil sau decor ales, si mai ales in zona de dus, pe colt. Astfel, vei avea totul la indemana si un obiect cu care sa iti amenajezi propriul colt destinat relaxarii.
Desi este vorba doar de un obiect sanitar, recomandam sigilarea suprafetei prin impermeabilizare cu produse dedicate, precum LTP MPG - un produs pentru suprafetele polisate, care vor impiedica patrunderea apei in profunzimea pietrei si te vei bucura mai mult de frumusetea pietrei naturale. Pentru intretinerea zilnica se recomanda folosirea unui detergent neutru, special pentru piatra naturala, LTP Grimex, cu care vei putea curata inclusiv depunerile de sapun.
Daca vrei sa vezi ce alte forme poate lua piatra naturala si in ce se poate transforma pentru proiectul tau, te asteptam in showroom-ul din Aleea Teisani Nr. 137A, Bucuresti.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura