Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Impermeabilizant pentru spatii exterioare LTP 1 litru

0 stars: 0.00 din 0 pareri

17255 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Impermeabilizantul pentru spatii exterioare de la LTP este un produs ce imbunatateste delicat aspectul suprafetei si ajuta la prevenirea formarii muschiului si mucegaiului. Produsul este rezistent la umezeala, la pete si la radiatiile UV.

Impermeabilizantul pentru spatii exterioare de la LTP este potrivit pentru orice toate tipurile de zidarie exterioara, inclusiv piatra naturala si artificiala, calcar, gresie, ardezie, caramida si pavaj din beton.

Utilizare:

In primul rand, asigura-te ca suprafata este curata si uscata. Daca este necesar, mai intai se spala suprafata cu o solutie diluata de LTP Grimex (1:10). Suprafata se freaca bine cu o carpa alba. Se clateste bine si se lasa sa se usuce peste noapte.

Sticla se agita bine inainte de utilizare. Se aplica uniform la suprafata, folosind o pensula. Daca este nevoie, se aplica mai multe straturi, pana cand suprafata este saturata.

Pentru alegerea corecta a produselor, suna acum in Call Center: 021 9907 sau email: office@piatraonline.ro sau foloseste noul selector de produse: CLICK AICI.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura