Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
1.88
2 stars: Prost
8 pareri

Impermeabilizant LTP Stone Oil 1L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

11662 lei
Descriere
Impermeabilizant puternic prin impregnare pe baza de ulei usor de aplicat, ideal pentru piatra si teracota cu porozitate scazuta, cu finisaj mat, periata, antichizata. Intensifica textura si culoarea materialului. Dupa uscare asigura o buna rezistenta mecanica. Livrare rapida prin curier.

Beneficiile utilizarii LTP Stone Oil
Cel mai puternic impermeabilizant de pe piata pe baza de ulei,
Perfect pentru uz interior si exterior (aplicat inainte de lustruire/polisare daca este cazul).
Adecvat in special pentru piatra naturala cu finisaj mat, periat sau antichizat.
Perfect pentru aplicarea peste terracota sau ardezie neagra Instructiuni pentru utilizare
Agitati bine. Aveti grija ca suprafata tratata sa fie perfect uscata si fara contaminanti care ar putea impiedica intarirea corespunzatoare a produsului LTP Stone Oil.Aplicati cu o perie sau o laveta fara scame, in functie de aplicarea necesara. Retineti ca pentru pardoselile cu suprafete mai poroase pot fi necesare mai multe aplicari; indepartati excesul de impermeabilizant care nu a fost absorbit complet dupa 1 ora.Lasati sa se usuce timp de minim 24 de ore inainte de a finisa suprafata cu LTP Clear Wax, LTP Antique Wax, LTP Ironwax Satin sau LTP Ironwax Gloss. Important: daca utilizati acest produs pentru suprafete exterioare, finisati cu un strat de LTP Mattstone pentru protectie suplimentara.

Lavetele utilizate trebuie sa fie arse dupa utilizare, deoarece se pot aprinde spontan. Utilizati doar in zone bine ventilate. Nu inhalati vapori. Acoperire per 10 mp
Pardoseli cu porozitate scazuta - aproximativ 1 litru
Pardoseli cu porozitate medie - aproximativ 2 litri Intretinere
Intretinere usoara si rapida cu LTP Waxwash. In cazul in care doriti sa curatati peretii utilizati pulverizatorul LTP Stonewash.

Pentru mai multe informatii consultati fisa cu date tehnice.
Informatii privind depozitarea
Depozitati intr-un loc racoros, uscat si ferit de inghet.
Perioada de valabilitate pana la 4 ani pentru recipiente nedeschise. De retinut: Asigurati o ventilatie adecvata in timpul aplicarii. LTP Stone Oil se poate usca mai repede in mediu uscat sau la temperaturi mai ridicate. Nu lucrati direct sub razele soarelui; oxidarea rapida poate afecta eficienta produsului. Nu este adecvat pentru pardoseli mai vechi, care nu au elemente de hidroizolatie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura