Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 15 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Coloane gradina Sandstone Politiko

0 stars: 0.00 din 0 pareri

132566 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Decoratiunile pentru amenajarea gradinii poate oferi o multitudine de semnificatii. Oriunde in lume verticalitatea semnifica putere si distinctie. Coloanele sculptate manual in Sandstone Politiko de cea mai buna calitate, devin unicat, fiind sculptata in functie de forma si marimea blocului de piatra naturala.

Ca decoratiune pentru gradina, coloanele din piatra naturala Politiko se potrivesc atat amenajarilor peisagistice clasice, cat si celor mai nonconformiste. De exemplu, ele pot fi utilizate la cascade sau fantani arteziene (avand gaura centrala), ronduri de flori, vaze etc. Decoratiunile pentru gradina din oferta noastra pot fi livrate oriunde in tara, indiferent de cantitate.

Sandstone-ul Politiko, un material extrem de popular din oferta noastra, apreciat datorita culorilor placute nuantele sale de crem si bej adauga proiectelor de amenajare o distinctie subtila. Coloana executata din Sandstone Politiko este rezistenta si nu isi schimba aspectul in timp, mai ales daca este impermeabilizata (LTP MattStone) si curatata cu solutii profesionale (LTP Power Striper) - gasiti in categoria de impermeabilizanti pe site.

Finisajul despicat al acestei coloane este potrivit pentru amenajari peisagistice clasice sau contemporane (ex: pot fi utilizate la cascade, centrare ronduri de flori, vaze, etc).

Foarte important de retinut - fiecare coloane de Sandstone Politiko este unica, dupa cum vedeti si in fotografie, fiind sculpate in functie de blocul de piatra naturala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura