Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 15 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Piatra naturala ornamentala Pebble Marmura Thassos

0 stars: 0.00 din 0 pareri

595 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Pebble-ul din superba marmura alba de Thassos este cea mai vanduta piatra naturala ornamentala, aleasa de clientii PIATRAONLINE pentru somptuozitatea si distinctia pe care aceasta o confera amenajarilor exterioare.

Pebble este termenul generic care defineste pietrele cu margini neregulate si rotunjite (antichizata), de diferite dimensiuni, care se folosesc mai ales in decoratiunile exterioare: alei, delimitare de straturi de flori, terenuri de joaca pentru copii. In cazul pebble-lui realizat din marmura Thassos, acesta se regaseste in amenajarea gradinilor cu tenta minimalista, dar si in spatii acoperite sau semiacoperite, de dimensiuni mari si medii.

Iar aici vorbim de decorarea teraselor, precum si a gardurilor si a bordurilor din jurul caselor sau cele interioare, din spatii expozitionale. Este de retinut ca pebble din marmura Thassos se gaseste sub forma unor categorii diferite de produs, in functie de dimensiuni, incepand de la 1-2 cm pana la 25-50 cm si se vinde in saci de 20 kg sau Big-bag-uri de 1400 kg.

In amejanarile cu pebble din marmura Thassos, rezultate deosebite, estetice si practice, se pot obtine folosind DECO UNI (un distantier mozaic decorativ pentru amenajari exterioare)!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura