Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 13 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri

Piatra Gneis Poligonal Homa N4-Lespezi

0 stars: 0.00 din 0 pareri

886 lei
Descriere
Caracteristici

Este o piatra rezistenta la trafic intens, avand o granulatie minerala de dimensiuni mari. Aceasta structura ii caraterizeaza textura, vizibil marcata de benzile de culoare. Culoarea Gneiss Poligonal Homa N4 este bej-nisipie.

Utilitate

Se poate monta in zone expuse traficului intens. Se realizeaza lucrari de pavare exterioara, astfel: carari, alei, trotuare, zone aferente piscinelor, etc. De asemenea, se utilizeaza la placarea teraselor, foisoarelor, fundatiilor, zidurilor si gardurilor, etc.

Livrare si Montaj:

Rock Star Construct SRL va sta la dispozitie cu echipele proprii de montaj profesional pentru orice tip de piatra naturala - oriunde pe raza Bucuresti-Ilfov. De asemenea va stam la dispozitie cu transport dedicat sau in sistem grupaj oriunde in tara si Europa - express sau programat.

Nota: Produsele prezentate mai sus sunt produse de calitate, din piatra naturala, taiata cu multa grija de mesteri pietrari. Ardezia Rhodos este un produs al naturii, si niciodata doua bucati, sau doua zone ale unei suprafete din piatra nu vor fi identice. Societatea noastra ofera calitatea maxima care o poate oferii acest material.

*Pret pe metru patrat (fara TVA)

Pentru comenzi sau informatii suplimentare contactati un reprezentant vanzari pe adresa de email office@rockstarconstruct.ro sau telefon 021-350.14.94

021-319.14.65
Trimite mesaj
Din Gura in Gura