Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Ardezie flexibila Skin - Silver Shine, 280 x 125 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2499 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Ardezia flexibila Skin - Silver Shine este o solutie eleganta si versatila pentru cei care doresc sa aduca o nota de rafinament in spatiul lor. Cu dimensiunile sale generoase de 280 x 125 cm, acest produs redefineste conceptul de ardezie. Un material subtire si usor, ardezia Skin se adapteaza cu usurinta la orice suprafata, oferindu-ti libertatea de a crea design-uri unice oriunde doresti.

Culoarea Silver Shine aduce un strop de eleganta si modernitate in orice incapere. Suprafata sa neteda si lucioasa reflecta lumina intr-un mod subtil, conferind un aspect sofisticat spatiului tau. Este un produs perfect pentru bucatarie, in baie pentru un perete de accent, sau in living pentru un perete artistic.

Ardezia flexibila SKIN - Silver Shine este usor de instalat, si in plus este usor de curatat si durabila, deci isi va mentine aspectul initial pe termen lung.

Cu SKIN - Silver Shine, ai libertatea sa decorezi un spatiu elegant si sofisticat care reflecta personalitatea si gustul tau rafinat. Acest produs redefineste standardele de frumusete si versatilitate in designul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura