Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Ardezie flexibila Auburn

0 stars: 0.00 din 0 pareri

18683 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Nuantele rosiatice ale ardeziei flexibile Skin Auburn raspandeste o vibratie energizanta in orice spatiu in care aceasta este folosita. Se poate utiliza aproape in orice tip de amenajare datorita rezistentei sale foarte mari si a extraordinarei maleabilitati.

Cu o grosime de 1-2 mm, ardezia flexibila Auburn se pot placa nu doar peretii, dar si elemente de mobilier sau stalpi circulari, fiind si supranumita tapetul de piatra. O regasim in amenajarea bailor, bucatariilor, saunelor, beciurilor.

Functioneaza la fel de bine si la exterior: fatade de cladiri, garduri, terase acoperite si semiacoperite Se taie usor (SKIN: piele engl.) cu unelte din industria lemnului si nu are nevoie de ranforsari speciale pentru montajul pe fatade. Realizata cu ajutorul tehnologiei germane, ardezia flezibila Auburn prezinta o rezistenta mare la socuri si nu se deterioreaza la razele UV si nici sub influenta apei. In plus, este hipoalergenica.

Utilitate: Toate tipurile de ardezie flexibila SKIN comercializate de PIATRAONLINE pot fi folosite la placarile exterioare fara nici o ranforsare. Aceste produse au posibilitati de aplicare aproape nelimitate datorita greutatii de 1-2 kg/mp si grosime de 1-2 mm. De asemenea sunt rezistente la UV si apa (saune, bai, beciuri). Ardezia flexibila SKIN poate fi aplicata cu usurinta pe mobila sau pe fronturi de usi. Suprafata poate fi usor montata cu orice adeziv poliuretanic sau pentru placari exterioare direct cu adeziv de placi ceramice. Datorita grosimii de 1-2mm are o rezistenta la socuri marita.

Placari exterioare de fatade (direct peste termosistem) garduri socluri stalpi pe rotund etc.
Placari interioare direct peste rigips pal OSB caramida etc. Avantajele Ardeziei Flexibile
100% suprafata din piatra naturala. Dimensiuni: 122 x 61 cm.
Ultra subtire avand incredibila grosime de 1-2 mm.
Acuratete grosime de 1-2 mm (1/16) in lungime si latime.
Material ignifug.
Usor de manipulat si transportat.
Perfecta pentru placari interioare si exterioare.
Flexibilia.
Aplicatii nelimitate.
Poate fi montata pe orice suprafata ( ceramica mobila rigips fronturi de usi beton).
Nu necesita echipamente speciale de montaj.
Fiecare placa de ardezie este unica.
Ardezia flexibila este mult mai usoara dar la fel de rezistenta precum placajele traditionale din ardezie.

Acum la un pret incredibil de mic.
Creeaza o bariera perfecta contra umiditatii. Unelte:
Debitarea si decuparea se poate face cu aceleasi unelte folosite in industria lemnului (circular pendular carote flex etc.).
Flexibilitate poate fi crescuta prin aplicarea de caldura (utilizati pistolul de caldura in jurul valorii de 400 C). Adeziv recomandat: Soudal Fix all) Proprietati speciale:
Extrem de usor de transportat.
Este posibila aplicarea directa pe gresie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura