Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
1.88
2 stars: Prost
8 pareri

Ardezie flexibila Silver Shine

0 stars: 0.00 din 0 pareri

16422 lei
Descriere
Ardezia flexibila SKIN - Silver Shine face pentru tine ceea ce, probabil, tu faci tot mai rar: te plaseaza in centrul naturii. Placarea cu ardezia flexibila Skin Silver Shine reuseste atat de bine sa sugereze apropierea de natura. Ideala pentru placari exterioare: stalpi pe rotund, garduri, tavane, case de vacanta, fatadele centrelor comerciale, restaurante etc.

La fel de bine raspandeste senzatia de natural si in cazul placarilor interioare: sufragerii, bucatarii, restaurante, saune, bai, chiar beciuri. Fiind atat usor de modelat, cu ea se poate placa si piese de mobilier: usi, dulapuri, mese etc. Supranumita si tapet de piatra, ardezia frexibila SKIN (piele engl.) are o grosime doar de 2 mm (1-2 kg/mp), taindu-se destul de usor (cu unelete din industria lemnului), si nu are nevoie de ranforsari speciale la montajul pe fatade.

Realizata cu ajutorul tehnologiei germane, ardezia flezibila prezinta o rezistenta mare la socuri si nu se deterioreaza la razele UV si nici sub influenta apei. Este hipoalergenica. Ardezia flexibila SKIN poate fi folosita la placarile exterioare fara nici o ranforsare. Acest produs are posibilitati de aplicare aproape nelimitate datorita greutatii de 1-2 kg/mp si grosime de 1-2 mm. De asemenea produsul are rezistenta la UV si apa (saune, bai, beciuri). Ardezia flexibila SKIN poate fi aplicata cu usurinta pe mobila sau fronturi de usi.

Avantajele ardeziei flexibile
100% suprafata din piatra naturala. Dimensiuni: 122 x 61 cm.
Ultra subtire avand incredibila grosime de 1-2 mm.
Acuratete grosime de 1-2 mm (1/16) in lungime si latime.
Material ignifug.
Usor de manipulat si transportat.
Perfecta pentru placari interioare si exterioare.
Flexibila.
Aplicatii nelimitate.
Poate fi montata pe orice suprafata (ceramica, mobila, rigips, fronturi de usi, beton).
Nu necesita echipamente speciale de montaj.
Fiecare placa de ardezie este unica.
Ardezia flexibila este mult mai usoara dar la fel de rezistenta ca placajele traditionale din ardezie.
Acum la un pret incredibil de mic.
Creeaza o bariera perfecta impotriva umiditatii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura