Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Marmura Silver scapitat, 30 x 5 x 2 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

12852 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Domenii de utilizare

Marmura Silver cu finisaj Scapitat imprima o eleganta deosebita, ca element distinctiv in designul interior sau exterior al oricarui spatiu cu destinatie publica sau rezidentiala. O marmura care se remarca prin nuante subtile de gri si alb, imbinate armonios pentru un aspect sofisticat si rafinat. Datorita finisajul sau scapitat, iese in evidenta in cadrul amenajarilor in stil rustic si industrial.

Caracteristici

Marmura este o roca metamorfica care s-a format din particule mici de calcar, supus unor temperaturi si presiuni extreme. Prin modificarea aspectului si a texturii, calcarul se transforma in marmura, printr-un proces denumit recristalizare.

Dimensiuni disponibile

Finisajul scapitat induce o legatura puternica cu natura, iar marmura scapita transmite relaxare. Datorita dimensiunilor de 30 x 5 x 2 cm, Marmura Silver Scapitata este perfecta pentru placarea peretilor la interior si exterior.

Intretinere

Pentru intretinerea marmurei se recomanda 3 operatiuni: curatarea suprafetelor, urmata de impermeabilizare si intretinere. Se folosesc detergenti alcalini (LTP Grimex, LTP Power Stripper), iar pentru impermeabilizarea suprafetelor se recomanda LTP MPG, LTP Grout&Tile Protector sau LTP Mattstone H2O.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura