Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Lastra Autograph Marmura Grigio Superiore Polisata 2 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

66164 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Marmura Grigio Superiore se recomanda pentru placarile orizontale si verticale, utilizare ca marmura pardoseala in proiectele de amenajare pentru interior si exterior sau placare la exterior pe terase, intrari, socluri si garduri. Marmura este o roca metamorfica formata din roci sedimentare de tip limestone sau dolomita, sub actiunea temperaturilor si presiunilor extreme. Din calcar se formeaza marmura, definita prin intercalarea granulelor de calcit si dolomita.

Caracteristicile principale ale marmurei sunt:
densitate: 2 700 kg/m�
absorbtie apa: 0.14 %
rezistenta la compresiune: 183 MPa
rezistenta la incovoiere: 12.7 MPa
rezistenta la abraziune: medie
duritatea (scala Mohs): 3-4

Montaj marmura pardoseala:
Pentru montajul de marmura pardoseala se aplica tehnologia prin pieptanare.
Metoda implica imprastierea de adeziv cu ajutorul unei gletiere, atat pe suprafata substratului cat si pe spatele placii.
Se recomanda utilizarea adezivilor pe baza de ciment (ex: Weber Marmo Plus), iar montajul se poate face cu sau fara rosturi.

Intretinerea: include cei 3 pasi esentiali: curatare, impermeabilizare, intretinere. Se recomanda utilizarerea detergentilor alcalini (LTP Grimex, LTP Power Stripper), urmata de impermeabilizarea cu LTP MPG, LTP Grout&Tile Protector sau LTP Mattstone H2O pe suprafetele proaspat curatate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura