Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Lastra Autograph Marmura Golden Sky Polisata 2 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

157199 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Marmura este o roca metamorfica formata prin transformarea termica a calcarului, cu duritate medie (nivel 3-4 pe scara Mohs) si porozitate medie. Este sensibila la zgarieturi si agenti corozivi, dar rezista bine la factorii de mediu.

Lastra se prezinta intr-o multitudine de culori, cu venaturi unice, spectaculoase si cu finisaje multiple: polisat, mat, periat, scapitat, buceardat, rizat si sablat. Are nevoie de tratament si intretinere consecvente. Se foloseste sub forma de lastre, placi, paneluri, mozaic, blaturi, glafuri, trepte, mobilier si obiecte sanitare. Lastra Autograph din marmura Golden Sky cu finisaj polisat este recomandata pentru amenajari interioare si exterioare.

Marmura Autograph Golden Sky, groasa de 2 cm si cu finisaj polisat pare o acuarela a zborului. Pregnanta culorii si alternanta cromatica o aseamana cu onix-ul. Se poate folosi pentru placari interioare si exterioare, atat ca pardoseala, unde suporta trafic pietonal mediu, cat si pentru placari de pereti.

Montajul placilor obtinute prin debitare se realizeaza dupa tehnologia clasica (prin pieptanare). Se recomanda adezivii Weber speciali pentru piatra, precum Weber Stone si Weber Marmo Plus.

Tratamentul placarii protejeaza piatra la apa, praf si pete.

Se recomanda solutiile profesionale LTP (Marea Britanie) pentru operatiuni de curatare, impermeabilizare, pentru indepartarea petelor si pentru revigorarea culorii.

Beneficii:

- Design spectaculos;

- Grad mare de rezistenta si durabilitate;

- Montaj usor de realizat.

Ce trebuie sa stii despre montaj:

- Lastra este montata pe o plasa din fibra de sticla;

- Montajul este usor de realizat;

- Suprafata trebuie sa fie curatata in prealabil;

- Suprafata trebuie sa fie dreapta fara denivelari;

- Adezivul pe baza de ciment alb Weber Set Marmo Plus ofera o prindere excelenta;

- Pentru un montaj corect, recomandam sa apelezi la serviciile unui specialist.

Cum ingrijim piatra?

- Curatarea se face inaintea procesului de impermeabilizare si se poate folosi LTP Grimex pe care il gasiti in gama noastra de solutii;

- Suprafata se va impermeabiliza cu LTP Mattstone H20, un produs ecologic pe baza de apa;

- Pentru curatarea si intretinerea pietrei dupa montaj, se poate folosi un detergent LTP Waxwash care pastreaza impermeabilitatea pietrei.

ARTICOLE RELEVANTE PE BLOG

Ghid complet de amenajare a apartamentului
Trimite mesaj
Din Gura in Gura