Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Lastra marmura tundra polisata, 2 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

45577 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Lastra din marmura Tundra Polisata de 2 cm este o alegere rafinata pentru orice proiect de design interior sau exterior, intrucat aduce o eleganta naturala si o durabilitate remarcabila in orice spatiu. Aceasta frumoasa placa de marmura emana lux si sofisticare, fiind o alegere populara pentru blatul bucatariei, podele, bai si multe alte aplicatii.
Textura sa distinctiva este asemanatoare cu cea a unui teren de tundra inzapezita, cu nuante de alb si gri, care se completeaza armonios. Suprafata sa este finisata intr-un mod polisat impecabil, conferindu-i un aspect lucios si stralucitor. Aceasta adauga un nivel de eleganta si rafinament spatiului in care este utilizata.

Cu o grosime de 2 cm, aceasta placa de marmura Tundra Polisata ofera o rezistenta si durabilitate exceptionale, fiind potrivita pentru utilizarea intensiva si rezistand la uzura zilnica. Este usor de curatat si mentinut, pastrandu-si aspectul stralucitor timp indelungat.

Indiferent daca este folosita in designul unei bucatarii elegante, a unei bai spatioase sau a unui hol impunator, aceasta placa de marmura Tundra Polisata de 2 cm adauga un element de frumusete naturala si lux inegalabil, transformand orice spatiu intr-o capodopera a designului interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura