Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Sapa autonivelanta

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4998 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Acest produs marca Weber se utilizeaza pentru nivelarea pardoselilor din beton si a sapelor pe baza de ciment. Sapa autonivelanta cu fibre de armare este recomandata pentru locuinte cu trafic mediu, la constructii noi si renovari, in spatii interioare, pentru obtinerea unor suprafete plane, netede, inaintea aplicarii stratului de finisaj (gresie, mocheta, parchet laminat, covor PVC etc.). In cazul in care se folosesc placi ceramice pentru finisarea pardoselii, acestea se pot aplica dupa cca. 7 zile de la turnarea sapei. Se poate aplica atat manual cat si mecanizat. Sapa autonivelanta cu fibre de armare - Weber.Plan Profi este recomandata si pentru sistemele de incalzire prin pardoseala.

Mortar autonivelant pe baza de ciment, cu fibre de armare si cu continut de rasini sintetice, si are aderenta marita. Se raspandeste usor. Dupa intarire, asigura o suprafata plana, dura, neteda. Produs netoxic. Pregatirea suportului: suprafata suport trebuie sa fie curata nedeformabila aderenta fixa si sa aiba varsta de maturizare. Dupa caz suportul se prelucreaza mecanic prin sablare sau frezare. Se aplica obligatoriu un strat de amorsaj cu produsul weber GR100 cu o zi inainte de turnarea sapei.

Mod de preparare si de lucru: se toarna continutul unui sac in 6 2 litri de apa si se omogenizeaza mecanic cu ajutorul unui mixer electric cu o turatie mica pana la obtinerea unui amestec omogen. Dupa obtinerea unei paste omogene se lasa timp de 2 minute. Turnati amestecul obtinut pe suprafata pregatita. Eliminati bulele de aer folosind trafaletul cu tepi special pentru sapa autonivelanta. Grosimea stratului in cadrul unui ciclu de aplicare este de 2-10 mm. in cazul aplicarii in mai multe straturi urmatorul strat se aplica dupa intarirea celui precedent.

Recomandari: temperatura de aplicare: intre +5C si +30C. In timpul lucrarii suprafata trebuie protejata de razele puternice ale soarelui si de precipitatii. Se recomanda ca rezistenta la compresiune a stratului suport sa fie de minim 15 N/mm2. Nu aplicati pe suprafete umede. Respectati cantitatea de apa la amestecare.

Caracteristici de utilizare:
Timp de asteptare dupa amestecare: 2 minute
Timp de punere in opera: 10 minute
Grosimea unui strat: maxim 10 mm * in cazul in care finisarea se face cu placi ceramice, acestea pot fi aplicate dupa cca 7 zile.
Acesti timpi sunt dati pentru o temperatura de 20 grade C si o umiditate relativa a aerului de 65%. Valorile mai ridicate ale temperaturii scurteaza, iar cele mai scazute maresc acesti timpi. Date tehnice:
Aderenta la suport: cca. 0 5 N/mm2
Rezistenta la compresiune: 20 N/mm2
Rezistenta la intindere prin incovoiere: cca. 6 N/mm2
Contractia: max. 2 mm/m.

Termen de valabilitate: 12 luni de la data fabricatiei in conditii de depozitare pe paleti de lemn in mediu uscat. Consum: cca. 1, 6 kg/m2 pentru un strat de 1 mm grosime
Trimite mesaj
Din Gura in Gura