Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 14 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Sapa de egalizare Weber D10, 30kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1785 lei
Descriere
Sapa de egalizare Weber D10 se utilizeaza pentru nivelarea si finisarea pardoselilor din beton si a sapelor din locuinte, peste suprafetele de beton sau peste suprafetele prefabricate, in spatii destinate traficului mediu, la constructii noi si renovari. Se recomanda aplicarea unui strat de amorsaj cu produsul Weber D10 ca sapa de aderenta, sapa flotanta sau glisanta si pentru cazurile de incalzire prin pardoseala.

Este un mix realizat pe baza de ciment, cu adaosuri minerale si cu continut de rasini sintetice. Stratul, in functie de scopul lucrarii, poate o atinge o grosime intre 20 si 50 mm. Sapa pe baza de ciment cu continut de rasini sintetice. Produs netoxic. Pregatirea suportului: suprafetele trebuie sa fie uscate (maxim 2 CM % umiditate) curate fara fisuri sau materiale antiaderente si sa indeplineasca conditia de rezistenta la compresiune si incovoiere ceruta. Petele de ceara bitum grasime sau uleiuri trebuie indepartate.

Mod de preparare si de lucru: continutul unui sac se amesteca manual sau mecanic pana la omogenizare cu cca 4.5 l apa. Se lasa in repaus cca. 5 min si se malaxeaza din nou.

Amestecul bine omogenizat se intinde dupa prepaprare cu ajutorul unei mistrii si se niveleaza cu dreptar. La aplicare temperatura sapei trebuie sa fie de cel putin 5oC si se va proteja inca timp de 3 zile impotriva temperaturilor joase. Se va proteja timp de o saptamana impotriva influentelor vatamatoare temperaturi ridicate raze solare si curenti de aer vant pentru a mentine mai reduse contractiile.

Suprafetele devin circulabile dupa cca. 48 ore si nu vor fi expuse la incarcari mari mai repede de 7 zile. Stratul de finisaj (gresie parchet mocheta etc) se aplica dupa maturizarea sapei (10 zile/cm grosime).
Grosimea pentru un strat: 10-50 mm.

Recomandari:
Temperatura de lucru este de minim +5C si de maxim +30C.
In timpul lucrarii suprafata trebuie protejata de razele puternice ale soarelui si de precipitatii.
Nu aplicati pe suprafete umede.
Respectati cantitatea de apa la amestecare.
Uneltele folosite se spala cu apa imediat dupa utilizare. Date tehnice:
Aderenta la suport: 0 5 N/mm2
Rezistenta la compresiune: 35 N/mm2
Granulatie maxima: 4 mm
Rezistenta la intindere din incovoiere: 5 N/mm2

Termen de valabilitate: 12 luni de la data fabricatiei in conditii de depozitare pe paleti de lemn in mediu uscat.

Consum: pentru un strat de 1 cm: cca 25 kg/m2
Trimite mesaj
Din Gura in Gura