Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Generator de inspiratie

Membru Bizoo de 16 ani.
4.45
4 stars: Foarte bun
22 pareri

Adeziv piatra naturala - Weber Set Stone - 25kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6069 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Adezivul pentru piatra naturala marca Weber Set.Stone se utilizeaza in special pentru lipirea de piatra naturala, caramida ornamentala, placi ceramice si materiale de constructii similare cu absorbtie medie si mare, in cadrul amenajarilor interioare si exterioare. Se recomanda pentru placarile de socluri, gardurilor, dar si pentru realizarea pardoselilor. Aplicarea se face in strat mediu, astfel incat, daca piatra se gaseste sub forma de placi cu grosimi neregulate, planeitatea se poate regla din grosimea patului de adeziv.

Adeziul pentru piatra naturala Weber Set.Stone se aplica pe suporturi avand ca liant cimentul: suprafete de beton, beton usor, beton poros, tencuieli ciment, tencuieli var-ciment, tencuieli vechi, sape de ciment. Acest adeziv pentru piatra naturala este un produs de incredere care asigura o buna functionalitate si estetica amenajarilor interioare si exterioare.

Beneficiile produsului:
- pentru interior si exterior
- alunecare redusa
- lucrabilitate ridicata
- nu modifica culoarea placilor de piatra
- pentru placi de piatra cu absorbtie medie sau mare

Se utilizeaza in special pentru lipirea de piatra naturala, piatra reconstituita, caramida ornamentala, placi ceramice si materiale de constructii similare cu absorbtie medie si mare (Clasa BII, BIII), la interior si exterior.

Se recomanda pentru placarile soclurilor caselor sau a gardurilor, dar si pentru realizarea pardoselilor. Este recomandat si pentru aplicare in strat mediu; astfel daca piatra se gaseste sub forma de placi cu grosimi neregulate, planeitatea se poate regla din grosimea patului de adeziv. Se aplica pe suporturi avand ca liant cimentul: suprafete de beton, beton usor, beton poros, tencuieli ciment, tencuieli var-ciment, tencuieli vechi, sape de ciment. Recomandat si pentru zidirea caramizilor de sticla (tip Nevada).

Realizand un amorsaj cu grundul de profunzime Weber GR100 se poate aplica si pe alte suprafete, cu absorbtie de apa ridicata sau scazuta. Compozitie: Adeziv de calitate profesionala, sub forma de pulbere, pe baza de ciment alb, cu adaosuri minerale si rasini sintetice, aplicabil in pat subtire si mediu. Pentru pereti si pardoseli. Nu influenteaza culoarea placarilor. Ambalare: In saci de hartie de 25 kg.Paleti de 1050 kg (42 saci).

Pregatirea suportului: Suprafata suport trebuie sa fie curata, nedeformabila, uscata, fixa si lipsita de substante antiaderente (grasimi, bitum, praf, etc.). Betoanele trebuie sa aiba varsta de maturizare, sapele o varsta de minim 28 de zile, iar tencuielile absorbtie medie.

Se vor indeparta in prealabil straturile cu rezistenta mecanica slaba. Neregularitatile de pana la 1 cm se pot repara cu Weber.set stone cu o zi inainte de placare. Fetele placilor trebuie sa fie curate, fara urme de grasimi, uleiuri, praf sau alte impuritati. In cazul tratarii suprafetei suport cu grundul de amorsaj Weber GR100 inainte de placare, se asteapta uscarea completa a acestuia.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura