Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
1.88
2 stars: Prost
8 pareri

Ardezie flexibila Star Black

0 stars: 0.00 din 0 pareri

16422 lei
Descriere
Un gri inchis, stilat, elegant. Aceasta este ardezia flexibila Star Black. Daca va place stilul minimalist, eclectic sau high-tech, produsul se integreaza perfect in genul acesta de amenajari. Fiind rezistenta, impermeabila si foarte maleabila, ardezia flexibila se utilizeaza la placarea verticala in bai si bucatarii, in sufragerii, birouri sau restaurante, hoteluri. In amenajarile exterioare, se poate utiliza la placarea fatadelor, a gardurilor sau soclurilor.

Este usor de montat, se taie cu instrumente din industria lemnului si nu are nevoie de ranforsari la placarea exterioara. De aceea, ardezia flexibila SKIN (piele engl.) este cunoscuta drept si tapetul de piatra. Rezultat al imaginatiei si tehnologiei germane, calitatile acestui produs nu se opresc aici: este rezistent la socuri si la razele UV si este hipoalergenica.

Utilitate: Toate tipurile de ardezie flexibila SKIN comercializate de PIATRAONLINE pot fi folosite la placarile exterioare fara nici o ranforsare. Aceste produse au posibilitati de aplicare aproape nelimitate datorita greutatii de 1-2 kg/mp si grosime de 1-2 mm.

De asemenea sunt rezistente la UV si apa (saune, bai, beciuri). Ardezia flexibila SKIN poate fi aplicata cu usurinta pe mobila sau pe fronturi de usi. Suprafata poate fi usor montata cu orice adeziv poliuretanic sau pentru placari exterioare direct cu adeziv de placi ceramice. Datorita grosimii de 1-2 mm are o rezistenta la socuri marita. Placari exterioare de fatade (direct peste termosistem) garduri socluri stalpi pe rotund etc.

Placari interioare direct peste rigips pal OSB caramida etc. Avantajele Ardeziei Flexibile
100% suprafata din piatra naturala. Dimensiuni: 122 x 61 cm.
Ultra subtire avand incredibila grosime de 1-2 mm.
Acuratete grosime de 1-2 mm (1/16) in lungime si latime.
Material ignifug.
Usor de manipulat si transportat.
Perfecta pentru placari interioare si exterioare.
Flexibilia.
Aplicatii nelimitate.
Poate fi montata pe orice suprafata ( ceramica mobila rigips fronturi de usi beton).
Nu necesita echipamente speciale de montaj.
Fiecare placa de ardezie este unica.
Ardezia flexibila este mult mai usoara dar la fel de rezistenta precum placajele traditionale din ardezie.
Acum la un pret incredibil de mic.
Creeaza o bariera perfecta contra umiditatii. Unelte:
Debitarea si decuparea se poate face cu aceleasi unelte folosite in industria lemnului (circular pendular carote flex etc.).
Flexibilitate poate fi crescuta prin aplicarea de caldura (utilizati pistolul de caldura in jurul valorii de 400 C). Adeziv recomandat:
Adeziv Poliuretanic: (ex Soudal Fix all) Proprietati speciale:
Extrem de usor de transportat.
Este posibila aplicarea directa pe gresie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura